Концептуалните модели на "Chevrolet"-T2X


  събота 09 май 2009 - 17:13:33 | Vesko1

Драги читатели,реших да направя една поредица ,в която да ви запозная с концептуалните модели на Шевролет,които ще видим може би в недалечното бъдеще реализирани.Първият модел който грабва от пръв поглед това е  "Chevrolet"-T2X.

                                                                                        
thumb_chevrolet_t2x_01.jpgВ днешно време хората карат SUV автомобил, когато се нуждаят от пространство, а спортен модел – когато търсят динамика и  визия.   Но ако дизайнерския екип постигне своето, на нас вече няма да ни се налага да избираме. Защото те са събрали най-доброто от тези два свята, създавайки T2X – кросоувър за по-млади шофьори, които искат гъвкавост и стил.

Гъвкавост и хъс

chevrolet_t2x_02.jpgС горна част тип купе и функционална долна част T2X изглежда елегантен и атлетичен. Задните врати и липсата на втора задна колона предоставят лесен достъп за пътници и товари. Има и допълнителни отделения за багаж и напълно сгъваеми задни седалки за още повече функционалност. И все пак концептуалният модел T2X създава чувство за истински спортен автомобил - както отвътре, така и отвън. Мъжествената предница, спортните седалки, скоростомерите в стил мотоциклет и 7-инчовият централен монитор придават на T2X неговия динамичен стил. Има дори подвижен стъклен покрив, за да се освежи вашето пътуване.

Стил без компромис

 chevrolet_t2x_03.jpg                                                                                                                         
chevrolet_t2x_04.jpg                                                                                                                              Запитан за типа шофьор, за когото е създаден T2X, заместник-директорът за модерен дизайн Макс Уолф отговаря: “T2X ще се хареса почти на всеки, но особено много на хората между 20 и 40 години, които искат автомобил със спортен вид, но търсят адаптивност към нестандартни маршрути и достатъчно багажното пространство, които предлага SUV. Този модел представлява една от бъдещите дизайнерски посоки на Chevrolet.”

източник:
chevroletdesign.com