Chevrolet ще добави нов малък SUV модел в глобалната си моделна гама


  Tuesday 05 June 2012 - 22:20:40 | Root Admin

chevrolet-trax-front-three-quarter-623x389.jpg


Trax ще дебютира по време на Международното изложение в Париж и ще се продава в над 140 страни по света.


Chevrolet Trax, напълно новият малък SUV модел, ще се присъедини към портфолиото на Chevrolet, и ще направи своя официален световен дебют на Автомобилното изложение в Париж през септември 2012 година.

"Trax дава възможност на Chevrolet да навлезе в растящия пазар на малки SUV модели, предлагайки гъвкавост, нисък разход на гориво и поведение на пътя близко до това на автомобил, което изискват потребителите на модели за града” сподели Сюзън Дохърти, Управляващ директор на Chevrolet Европа.

С пространство за пет пътника и голям багажен обем, Trax ще отговори на нуждите на клиентите от над 140 пазара. Малкият SUV ще бъде на разположение на дилърите на Chevrolet в Европа от пролетта на 2013 година, следвайки представянето на изцяло новия Chevrolet Malibu и очаквания с нетърпение Cruze комби през 2012 година. С новата гама от модели на Chevrolet в Европа, в следващите години се очертават добри възможности за по-нататъшен ръст на марката.

Trax превъплъщава стойностите на SUV моделите, като функционалност и надеждност, в по-малки размери, с помощта на своята излъчващa сила стилистика и широката атлетична стойка. Модерните му форми развиват дизайнерската естетика на Chevrolet, а интериорното обзавеждане ще бъде изпълнено в ниво на качество, обикновено достъпно за много по-скъпи автомобили.