История
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Re: История
Moже да е имало и такова време, но поне аз нямам такива спомени. Помня времето когато редовно миеха улиците. Помня времето, когато на държавните МПС слагаха табели
и
, но не се сещам да е било без дупки.
![]() Водата е източена ![]() |
![]() Колата е с антифриз ![]() |
Eдно време не е имало толкова коли,камиони,автобуси и тн,които да развалят пътищата,да не говорим,че днес ги правят горе-доло..
Времето с миенето и аз го помня,като бях малък в Асеновград всяка сутрин миеха улиците.
Времето с миенето и аз го помня,като бях малък в Асеновград всяка сутрин миеха улиците.
- slowtraveler
- Глобален модератор
- Регистриран: 15 ное 2008 19:17
- МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
- От: Варна
Мдаа - спомням си и как преди около тридесет и пет години асфалтираха пред къщи. От тогава асфалта е същия, въпреки, че улицата е много натоварена...
И си спомням как като гледах как водоноските мият сутрин улиците си мислех - еееей колко сме изостанали - лошите езици (като сп.Паралели) приказват, че в Швейцария улиците ги мият със шампоан, а тук мият само с обикновена вода..
Ееех, де ги тея водоноски да поизмият смрадта и калта от улиците..
И си спомням как като гледах как водоноските мият сутрин улиците си мислех - еееей колко сме изостанали - лошите езици (като сп.Паралели) приказват, че в Швейцария улиците ги мият със шампоан, а тук мият само с обикновена вода..
Ееех, де ги тея водоноски да поизмият смрадта и калта от улиците..
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Офтопик:
Може и да е нямало дупки,но пък се се строяли панелки,на които им викаме жилища.Това да не е някаква носталгия към миналото?
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
- slowtraveler
- Глобален модератор
- Регистриран: 15 ное 2008 19:17
- МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
- От: Варна
Е да, ама ако си обикалял да видиш новото строителство, ще се убедиш, че панелките са много по-функционални от съвременните 'дизайнерски' апартаменти, при които няма една права стена, или банята ти е триъгълна или незнайно още какво...
Носталгия не към миналото, а към стандартите, ясните правила и точното следене за спазването им...
Носталгия не към миналото, а към стандартите, ясните правила и точното следене за спазването им...
На мен пък много ми допадат нестандартните форми на стаите.Е вярно е,за нестандартна стая си трябват нестандартни мебели,ама ако имаш мангизи да се обзаведеш като хората е много по-приятно и уютно от тия малумни панелки..
И все пак за мен върха в живота на един човек е къща на два етажа с двор,гараж и мазе(изба
).
И все пак за мен върха в живота на един човек е къща на два етажа с двор,гараж и мазе(изба
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)