Да ви се похваля ...
- miroki
- VIP потребител
- Регистриран: 19 май 2010 08:32
- МПС: lanos 1.6 16V
- От: varna
- Име: miroki
Re: Да ви се похваля ...
Ехе ти да нямаш цех за производство.
Не му личи да е самоделка де, стругчето си е хубаво.
Е, ръкохватките не са самоделка и супортта си е от някъде, но останалото ...
Браво.
Не му личи да е самоделка де, стругчето си е хубаво.
Е, ръкохватките не са самоделка и супортта си е от някъде, но останалото ...
Браво.
- slowtraveler
- Глобален модератор
- Регистриран: 15 ное 2008 19:17
- МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
- От: Варна
Точно супорта мен ме усъмни
Но завиждам, че имате място за такива инструменти... 

- todortv
- Модератор
- Регистриран: 02 окт 2008 08:04
- МПС: daewoo nubira II 1,6 16 V
- От: В.Търново
Да вече го има мястото,но не вкарвам колата ,когато е заснежена,защото стават локви и всичко ще корозира.
Ако искаш да видиш дъгата,трябва да се примириш с дъжда.
- todortv
- Модератор
- Регистриран: 02 окт 2008 08:04
- МПС: daewoo nubira II 1,6 16 V
- От: В.Търново
A,това е бутало за цилиндъра на съединителя,с уплътнения вече две от Самара.Като се стопли - монтаж.
В момента карам с едно уплътнение и изкара около 2 г. и сега леко просълзява,вероятно от студа.

В момента карам с едно уплътнение и изкара около 2 г. и сега леко просълзява,вероятно от студа.

Ако искаш да видиш дъгата,трябва да се примириш с дъжда.
- dsuzunov
- VIP потребител
- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Я да побързам да се похваля:
-до момента в снега и ледовете, на колата ми не се е задействал ABS.

- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Хубави гуми или от задкормилното устройство ?dsuzunov написа:Я да побързам да се похваля:

- dsuzunov
- VIP потребител
- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Не...няма как да се задейства нещо, което конструктивно не е монтирано в МОЯТА кола.The Stig написа:Хубави гуми или от задкормилното устройство ?dsuzunov написа:Я да побързам да се похваля:

Нямам ABS

- slowtraveler
- Глобален модератор
Първо да ви се оплача - Нокията ми геройски умря след като реши, че трябва да се обнови към най-новия Симбиан Belle...
След няколко флаша и събуждане към по-стара версия машинката не се държеше стабилно - рестартираше се и т.н.
Реших да не си губя времето, и да я дам в сервиз...
Все пак няма 1г а си е много удобен модел (N8) с всички гъдели, добра батерия, 12 MPx камера със стандартна ксенонова светкавица и т.н.
След една седмица в сервиза умрях от мъка с една стара нокийка, защото нямаше памет да събере контактите... Абе - мъка...
Върнаха ми я от сервиза в петък - отново работеше нестабилно...
Вчера я оставих отново в сервиза и реших да не си играя повече...
И купих следното изделие:
Samsung Galaxy S II
То по-бързо от доста компютри бе
Двуядрен 1.2GHz процесор
Графичен ускорител.
1GB RAM
16GB вградена памет
до 32GB microSD карта
8Mpix камера с възможност за FULL HD видео със стабилизацията на картината (1920x1080 (1080p HD) (30 fps), 1280x720 (720p HD))..
4.3 инчов дисплей 480/800
4G възможности
Първото впечатление от дисплея (SUPER AMOLED) бе като от киндъла - изображението е много контрастно и много близко до повърхността и изглежда като залепен стикер...
Не бях се занимавал с Андроид досега, но всички контакти се прехвърлиха по неведоми пътища в GMAIL книгата...
Пипнеш контакта в GMAIL и след секунди гледаш - променил се е в телефона... Няма компютърен софтуер за работа с телефона - включи ли се в мрежа, можеш да стартираш нещо като уеб сървър и получаваш уеб базирано приложение на всичко което се сетиш. От музиките, през контактите и т.н. Има вградена функция да работи като рутер - точи от 3G мрежата интернета и го прехвърля към Wi-Fi...
Единствено неприятното за мен е големичкия му размер (ширина и височина, иначе е изключително тънък)...
Иначе като телефон - Нокията ми бе доста по-удобна. Ще видим дали ще свикна с новото устройство - може просто да не съм се адаптирал... Ако не стане - продължавам с нокията.
След няколко флаша и събуждане към по-стара версия машинката не се държеше стабилно - рестартираше се и т.н.
Реших да не си губя времето, и да я дам в сервиз...
Все пак няма 1г а си е много удобен модел (N8) с всички гъдели, добра батерия, 12 MPx камера със стандартна ксенонова светкавица и т.н.
След една седмица в сервиза умрях от мъка с една стара нокийка, защото нямаше памет да събере контактите... Абе - мъка...
Върнаха ми я от сервиза в петък - отново работеше нестабилно...
Вчера я оставих отново в сервиза и реших да не си играя повече...
И купих следното изделие:

Samsung Galaxy S II
То по-бързо от доста компютри бе

Двуядрен 1.2GHz процесор
Графичен ускорител.
1GB RAM
16GB вградена памет
до 32GB microSD карта
8Mpix камера с възможност за FULL HD видео със стабилизацията на картината (1920x1080 (1080p HD) (30 fps), 1280x720 (720p HD))..
4.3 инчов дисплей 480/800
4G възможности
Първото впечатление от дисплея (SUPER AMOLED) бе като от киндъла - изображението е много контрастно и много близко до повърхността и изглежда като залепен стикер...
Не бях се занимавал с Андроид досега, но всички контакти се прехвърлиха по неведоми пътища в GMAIL книгата...
Пипнеш контакта в GMAIL и след секунди гледаш - променил се е в телефона... Няма компютърен софтуер за работа с телефона - включи ли се в мрежа, можеш да стартираш нещо като уеб сървър и получаваш уеб базирано приложение на всичко което се сетиш. От музиките, през контактите и т.н. Има вградена функция да работи като рутер - точи от 3G мрежата интернета и го прехвърля към Wi-Fi...
Единствено неприятното за мен е големичкия му размер (ширина и височина, иначе е изключително тънък)...
Иначе като телефон - Нокията ми бе доста по-удобна. Ще видим дали ще свикна с новото устройство - може просто да не съм се адаптирал... Ако не стане - продължавам с нокията.
Доста трудно си намерих и купих тия дни пак същия телефон като досегашния, защото нищо друго не ми харесва...

...понеже приятелката ми "присвои" по стечение на обстоятелствата предишния. Вече като гледам избора от сегашни направо не знам как в бъдеще ще си намирам телефон с КОПЧЕТА и батерия ДЪРЖАЩА по седмица, стабилен, удобен, без да е необходимо да ровя в шарения и папки, тъч-скрийнове и т.н. W995 се оказа идеалната за мен машинка - плеър, със страхотно качество, безжичен (колкото да чегъртам малко по летищата и да си вида пощата). джава ОС (не забива) и работи бързо и сигурно, разкошен екран (става дори и за филми и съм гледал по самолетите, без никаква мъка), камерка с фокус 8.1 МПх (2009) акселерометър, джипиес, фенерче и разни други екстрички... Прост, ефективен, НАДЕЖДЕН, много корав! 3-годишен модел а не пада под 500лв и има защо...
Не знам защо но бягам далеч от смартфоните...разни хора...

...понеже приятелката ми "присвои" по стечение на обстоятелствата предишния. Вече като гледам избора от сегашни направо не знам как в бъдеще ще си намирам телефон с КОПЧЕТА и батерия ДЪРЖАЩА по седмица, стабилен, удобен, без да е необходимо да ровя в шарения и папки, тъч-скрийнове и т.н. W995 се оказа идеалната за мен машинка - плеър, със страхотно качество, безжичен (колкото да чегъртам малко по летищата и да си вида пощата). джава ОС (не забива) и работи бързо и сигурно, разкошен екран (става дори и за филми и съм гледал по самолетите, без никаква мъка), камерка с фокус 8.1 МПх (2009) акселерометър, джипиес, фенерче и разни други екстрички... Прост, ефективен, НАДЕЖДЕН, много корав! 3-годишен модел а не пада под 500лв и има защо...
Не знам защо но бягам далеч от смартфоните...разни хора...

Ogi, не случайно аз все още си използвам първия телефон - Sony Ericsson T630 
Имам още един китайски, който го ползвам само заради GPS-а. Новите технологични постижения нещо не ме кефят.

Имам още един китайски, който го ползвам само заради GPS-а. Новите технологични постижения нещо не ме кефят.

- slowtraveler
- Глобален модератор
Офтопик:
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Офтопик:
- slowtraveler
- Глобален модератор
Ами аз бързо трупам впечатления
При пряко сравнение с Нокията N8....
Нокията има по-добра камера... Не само разделителната способност (12М срещу 8М на Самсунга)....
Снимките на Нокията са по-добри. Нощните (парти) снимки на Нокията са като правени с фотоапарат (има ксенонова светкавица). Докато на Самсунга всичките изглеждат като с порцеланови лица (и то само ако успее да ги освети добре светодиодчето)...
Като телефон - Нокията е много по-удобна. Има много добре направено логично търсене.
Самсунга се оправя доста по-зле... Според мен телефонната част трябва да е максимално опростена за да е удобен телефона. Докато при Самсунга са набутали в дайлъра какво ли не... Но не и бързо търсене на кирилица...
Например - когато намериш контакта (по-трудно отколкото при Нокията) и плъзнеш пръста надясно - звъни. Наляво - пишеш съобщение. Само натискане - отваряш контакта...
Като цяло - изглежда интересно, но не и когато бързаш да звъннеш или когато цял ден си на телефона и трябва да се бориш с плъзгания, натискания и т.н.
Сложиш друг дайлър - той е малко по-добре и прави търсене на кирилица, но пак е не чак толкова логично и просто както при Н8.
Иначе като други бъзикни - дисплей, уеб броузър и т.н. - Самсунга е много по-добре...

При пряко сравнение с Нокията N8....
Нокията има по-добра камера... Не само разделителната способност (12М срещу 8М на Самсунга)....
Снимките на Нокията са по-добри. Нощните (парти) снимки на Нокията са като правени с фотоапарат (има ксенонова светкавица). Докато на Самсунга всичките изглеждат като с порцеланови лица (и то само ако успее да ги освети добре светодиодчето)...
Като телефон - Нокията е много по-удобна. Има много добре направено логично търсене.
Самсунга се оправя доста по-зле... Според мен телефонната част трябва да е максимално опростена за да е удобен телефона. Докато при Самсунга са набутали в дайлъра какво ли не... Но не и бързо търсене на кирилица...
Например - когато намериш контакта (по-трудно отколкото при Нокията) и плъзнеш пръста надясно - звъни. Наляво - пишеш съобщение. Само натискане - отваряш контакта...
Като цяло - изглежда интересно, но не и когато бързаш да звъннеш или когато цял ден си на телефона и трябва да се бориш с плъзгания, натискания и т.н.
Сложиш друг дайлър - той е малко по-добре и прави търсене на кирилица, но пак е не чак толкова логично и просто както при Н8.
Иначе като други бъзикни - дисплей, уеб броузър и т.н. - Самсунга е много по-добре...