Риби имаше доста...
Но повечето ги хранехме

От всичките - тази ми направи впечатление. За съжаление моя фотоапарат вече се бе намокрил, а на колегата батерията бе към края и вече не правеше клипчета...
Та това е единствената снимка от 'обекта'... А не се виждат тънките като игли зъби...
Тъй-като се убедих, че таблета не става за по-сериозна работа, миналата седмица си взех лаптоп ДЕЛ 5721 - 17" full HD дисплей, 8GB RAM, 1ТБ HDD, i7(четириядрен), 2GB video...
Какво бе разочарованието ми като го 'разцъках' - въобще не ми бе удобен (неудобна клавиатура, много силно щракащи бутони на тъчпада, липса на подсветка на клавиатурата, липса на всякаква видимост към светодиодните индикатори (конструирани може би с идеята да ги гледаш отразени от масата, защото са навряни под корпуса), лагав - току се замисли като смъкне честотата на процесора......
Затова го върнах и сега се радвам на Dell Vostro 3560, което макар и по-стар модел ми хареса като параметри и удобство - 15.6 full HD antiglare display, 8GB RAM, 1ТB HDD, 32GB SSD, fingerprint sensor, i7-3632QM, осветена клавиатура, понасяща намокряне/разливане, мултитъч тъчпад и т.н.......
Дано си изкара парите