Изнасилих BMW X6 брутално отзад!!!

За втората "жена" - колата и всичко свързано с нея.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 фев 2008 20:20
МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
От: Най-голямото село в БГ /София/

Re: Изнасилих BMW X6 брутално отзад!!!

#16 Непрочетено мнение от Izparitel » 14 юни 2009 13:12

Офтопик:
Ха,
Добре-дошъл отново!
Що за кораб-майка е Голфа или вече си сменил возилото?
Чакай, Голфа ти не беше ли без АБС?

Потребителски аватар
sasho
Свръх-активен
Свръх-активен
Регистриран: 29 фев 2008 19:17
МПС: Nubira 1.6
От: София

#17 Непрочетено мнение от sasho » 14 юни 2009 13:51

Izparitel написа:
Офтопик:
Ха,
Добре-дошъл отново!
Що за кораб-майка е Голфа или вече си сменил возилото?
Чакай, Голфа ти не беше ли без АБС?
Голфа си чака новия собственик пред блока.
От няколко седмици вече карам Ауди-то от аватара,което до скоро се продаваше,но понеже никой не го оцени аз го направих.Поне за сега,защото си търся Ауди Купе,но удрям на камък..

Потребителски аватар
slowtraveler
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 15 ное 2008 19:17
МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
От: Варна

#18 Непрочетено мнение от slowtraveler » 15 юни 2009 20:21

Колеги, спазвайте дистанция, карайте разумно и не се надявайте на системите да ви спасят от неприятности.
Случка от преди два часа: карам от Варна за Бургас. Малко след разклона за с.Равда имаше задръстване на пътя и се наложи доста интензивно да спра (много далеч от блокиране на колелата, но все пак си бе спиране от 80 до 0км/ч). Нарочно оставих малко по-голяма дистанция до колата отпред (около 2м).
Колата зад мен спря също нормално на около 1.5м от мен. Е да, ама едно Ауди само просвири гуми и като метна тоя зад мен - както казва Fantomasss - настана секс...
Единственото което успях да направя е още като видях в огледалото аудито, да дръпна максимално напред - на около 10см от предходната кола.
Задната кола от удара подскочи здраво напред, но успя да спре на около 20см от задната ми броня....
Колата зад аудито също нямаше да успее да спре навреме, но се качи в банкета и успя да спре чак като се изравни с мен (банкета бе равен чакъл).....
Не знам кой бе с АБС и кой не, но двама юнака останаха на пътя да чакат полицията заради такъв глупав инцидент.
До момента разхода на: ***** Нисан Кашкай 2.0 / 4х4 : Изображение
ex Jeep Grand Cherokee 3.0crd/250к.с./2014:Изображение

Потребителски аватар
Fantomasss
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 окт 2008 15:27
МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
От: Сф братче център на просветата
Име: Грозданов

#19 Непрочетено мнение от Fantomasss » 15 юни 2009 20:40

Ще се наложи да си поправя сам щетата, защото имам стари щети неоправени по капака и да не се заядат да кажат, че нарочно отивам да си избия старите щети. Утре се заемам със кит, шкурка и боя.
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...

Потребителски аватар
slowtraveler
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 15 ное 2008 19:17
МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
От: Варна

#20 Непрочетено мнение от slowtraveler » 15 юни 2009 20:58

Fantomasss написа:Ще се наложи да си поправя сам щетата, защото имам стари щети неоправени по капака и да не се заядат да кажат, че нарочно отивам да си избия старите щети. Утре се заемам със кит, шкурка и боя.
Какво губиш ако пробваш?
Поне ще си пробвал и ако стане номера (а той би трябвало да стане, защото истината е на твоя страна) - би спестил някой лев...
Тяхно задължение е, да ти плащат новооткритите щети.
Защо плащаш застраховка, ако няма да я ползваш когато имаш нужда?
Разбирам, да се опитваш да ги мамиш, но случая не е такъв..
Ползвай си правата.
Единствен път, когато не се обаждах на застраховател бе, когато при едно от първите шофирания на жената, едно дърво рязко се бе шмугнало до Калоса, и бе огънало калник, броня, две врати (на въпроса защо жената не е спряла веднага като е усетила дървото, а е продължила, получих следния отговор 'ами аз вече почти бях паркирала' ddmuhaha )
И то тогава причината да не се обадя на застрахователя, бе, че исках жената да знае цената на нещата (сумата за тенекеджията не бе малка)..
От тогава шофира много внимателно и да чукна на дърво - вече навъртя 10х.км без проблем..
До момента разхода на: ***** Нисан Кашкай 2.0 / 4х4 : Изображение
ex Jeep Grand Cherokee 3.0crd/250к.с./2014:Изображение

Потребителски аватар
авео
Модератор
Модератор
Регистриран: 05 авг 2007 18:53
МПС: Шевролет Авео 1.4 16V
От: Пловдив

#21 Непрочетено мнение от авео » 16 юни 2009 00:35

Ако при сключване на каското,не са снимали колата със старите щети,спокойно можеш да ги прекараш,като сегашни. Да не мислиш,че някой точно теб,ще помни. Иди в друг офис,вземи някой лев,пък пак си я прави сам.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън

Отговори

Върни се в “Общ форум за автомобилният свят”