Забавни снимки, интересни разкази, вицове, трикове и всичко свързано с доброто настроение.
-
sasho
- Свръх-активен

- Регистриран: 29 фев 2008 19:17
- МПС: Nubira 1.6
- От: София
Непрочетено мнение
от sasho » 17 окт 2008 23:41
Добре,щом ти се занимава-твоя воля
Но пак ти казвам тъпо и смешно е.
-
авео
- Модератор

- Регистриран: 05 авг 2007 18:53
- МПС: Шевролет Авео 1.4 16V
- От: Пловдив
Непрочетено мнение
от авео » 18 окт 2008 00:20
Ненужен спор. Който пише бързо да намали темпото,защото четем бавно :DD Истината е ,че забравихме да пишем,защото спряхме да четем.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
-
mi6ko_pi
- Напреднал

- Регистриран: 01 авг 2008 23:35
- МПС: Mercedes 230 CE
- От: Стара Загора
- Име: Най-голямия !!!
-
Контакти:
Непрочетено мнение
от mi6ko_pi » 18 окт 2008 00:35
Такаааа . Както забелязвам повечето цитати с грешки са от моите изречения . Щом това ви пречи смятам да не ви дразня повече с неграмотноста си и за това смятам че е най-добре да не пиша в форума . Беше ми приятно да науча много неща от вас и ви благодаря за съветите които ми дадохте . Всеки един от вас е оставил следа в мен за което още веднъш ви благодаря !!! Довиждане и успех в живота на всички !!!
Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
-
sasho
- Свръх-активен

- Регистриран: 29 фев 2008 19:17
- МПС: Nubira 1.6
- От: София
Непрочетено мнение
от sasho » 18 окт 2008 00:40
mi6ko_pi написа:Такаааа . Както забелязвам повечето цитати с грешки са от моите изречения . Щом това ви пречи смятам да не ви дразня повече с неграмотноста си и за това смятам че е най-добре да не пиша в форума . Беше ми приятно да науча много неща от вас и ви благодаря за съветите които ми дадохте . Всеки един от вас е оставил следа в мен за което още веднъш ви благодаря !!! Довиждане и успех в живота на всички !!!
Твоите грешки дрязнят само малцина,така че не мисля,че напускане е решение.По-скоро тези,които ги дразнят може да запазят забележките си за себе си!
-
Vesko1
- Глобален модератор

- Регистриран: 28 авг 2007 22:42
- МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
- От: Кърджали
-
Контакти:
Непрочетено мнение
от Vesko1 » 19 окт 2008 02:09
И тъй като тук не сме форум по "българска филология" а автомобилен такъв,смятам да заключа темата ...и занапред всеки който пише с грешки ,да си ги проверява все пак ,а
...всеки който прави забележки ,да си прочете отново правилата на форума и да не изземва функциите на модератора.Аз казах! Хау!
...П.С.....mi6ko_pi...стига се прави на обидена госпожица. Тук сме се събрали все свестни хора и никой не ти мисли лошото.Пиши си на воля из форума .Щом пишеш на кирилица ,всичко е на ред...а че си изпускал тук там по някоя буква...тва не е важно!И аз го правя понякога! :DD