http://www.cars.bg/c461682" onclick="window.open(this.href);return false;
И допълнителната информация към обявата:
Цената е крайна и e 1350лв, само ако си сваля джантите,газовата и музиката !!! Както е на снимките е за 1800лева! Купете сега,че лятото ще е поне 2000лева цената,ако ми се дава тогава! КАРАМ ГО С УДОВОЛСТВИЕ,не ми е спешен за продаване,следващите 10години! АВТОМОБИЛА Е ВЕЧЕН и само тези,които са карали такава кола могат да ме разберат!!! НЯМА КАКВО ДА СЕ СЧУПИ ПО ТОЗИ МОДЕЛ!!! Салона е запазен,таблото е като ново и като цяло интериора! .... Колата е SPORT LINE-изпълнение! Неопитен водач трудно ще го вкара в пътя! В момента даже не мога да го изкарам от двора си,защото е мокро и само пили гуми!

За да излезе от дома му трябват 3-ма мъже по 100кила да седнат отзад-иначе няма мърдане! Зимната ми кола е Субару-тази не съм я карал на сняг-то и да искам не мога!

Широка лайстна! Има страхотна стойка на пътя! Колата е инвалидна-освободена е от данъци и се продава без прехвърляне!!! Ограничения с нея не се спазват!!! Сменена е водната помпа! Колкото и да я ръчкате,няма да прегрее! ПЕРФЕКТНА Е ЗА ДРИФТ!!! Страничното хлъзгане е гарантирано и на 2-ра и на 3-та! Идеално техн. състояние!!! Ръжда няма! В момента правя някои леки подобрения по мотора и окачването! Ако някой маниак иска ТУРБИНА и има пари за даване-мога да го направя 200коня поне!Дифа и кутията също могат да се барнат и като цяло тези коли много носят на ТУНИНГ и доработки!!! Затова ги харесвам! Сменени свещи и филтри! Сменено е маслото с полусинтетика10/40! Сменени днес вакуми на инжекциона-поради високите обороти! Перфектен мотор и разход,като на голф1,6-гори 8/100бензин и 10/100газ,а си върви доста! Изпарителя е регулиран днес,както и инжекциона на бензин! На студено пали от четвърт,без да тресе и държи перфектни обороти! Колата е напълно ревизирана и обслужена от хора,които разбират!!! Сядате и карате доста време ,без да отворите капака!!!!!!!!!!! Върви много и на бензин и на газ! Върви наравно с 6-цилиндров Ванус/150коня!!! Имам същия мерцедес190,но 1,8/108коня-скопен-за тези които търсят икономия-свалил съм го до 8/100газ!!! .... Тази кола е за маниаци! Пали си гумите!!! Карам я само с хубав бензин от ОМВ и ШЕЛ!!! Газовата уредба ми е излишна-някой ако я иска може да се договорим за нея

. Поддържана е редовно и всичко и е сменено!!! ! ....БАРТЕР за хубав Дизелов Мерцедес -2,5Д-ръчка, Джип-къс и висок с ръчни блокажи и кутия, или Субару-комби 4по4 с бавни!Доплащам! Всякакви други бартери -с доплащане от ВАС!!! Цената е за плащане в брой-за бартери е по-висока!!!.........Имам и 3-4 комплекта джанти за продаване-15-ки железни със зимни гуми на тях, 15-ки лети-с всесезонни ,16-ки лети с широки летни гуми,както и 2 дрифтови джанти с гуми галоши за палене-по договаряне! ... Продавам и AMG-спортни брони,прагове,спойлер, спортна генерация и оригинален заден РЕМУС-купен от Германия !...........Възможна доставка до адрес в България-срещу 100лева!............. БАРТЕР za AVTOVOZ ili PLATFORMA също става!!!