за начало бива

Не е смешно, а трагично. Значи, ако посегна на полицай и имам чисто досие, направя пълни самопризнания, ме очаква глоба и/или условна присъда.desperado написа:Година и 4 месеца .....смях....смях
за начало бива
А?А?...Моля,някой админ...ъъъ модератор да коментира!?!dsuzunov написа:Ей...админите и модераторите...внимавайте да не ми пипате постовете в темата.Не приемам разни напеви от рода на "толерантност,етнически мир " и други подобни.Аз живея в Столипиново...не вие.
НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙДаите да си направим DAEWOO-CHEVROLET-KUK-LUS-KLAN и наред сичко черно
Еми,то нямаше да има и втори,но тъпата форма не ми разрешава да чета раздел "Есперо" без регистрация...Darlin` написа:Коментирам: НЕ ЗАПОЧВАЙ ПАК!
Добре дошъл си във форума за втори път и нека няма трети![]()
Та ,какъв ти беше коментара по темата която съм имал неблагоразумието да пуснаОказа се,че г-н Узунов е пуснал темичка и е поставил нещата по доста интересен начин
Този път тонът ти ми хареса повечеred_zac написа:Значи,отговарям едно към едно,както са нещата...
Първо,не се нервя....и аз не съм някоя малодушна душица,затова погледнах темата с политическо заглавие,която е в раздел "Общи теми" ,който единствено може да се разглежда без рег...за да видя какво ще изкочи оттук... :DD
Оказа се,че г-н Узунов е пуснал темичка и е поставил нещата по доста интересен начин....затова помолих за коментар (който не ме удовлетвори особено много...Но свикнах вече!)
Та...не се нервя,просто попитах нещо и съответно отговорих след това на коментара,адресиран до мен....