Голф 2,4 вратници,1.3 газ-бензин,шибедах,халарма,централно,каско,4 зимни гуми
Дано да е за добро...

Честито ти нова придобивка.Дано да нямаш проблеми с нея.Ти пита ли собственика да няма удар отпред колата...щото много намачкан ми се струва предния номер.sa6i4 написа:1800лв..
Трябва да призная,че е в много добро състояние..Няма никъде гнило,нито отдоло,здрава е,мотора е здрав..
То по принцип голф 2 си е желязна машина...на колкото и да е желязна една кола като стане на 20+ години...си е риск да я купуваш!Според мен е така.Но пък е евтина подръжката на голфа.Izparitel написа:Moй колега си купи такава и само се хвали.
Нееее...авео написа:Хубава си е колата,особенно за тези пари. Смачкания преден номер,действително говори за удар. Сега да не започнеш с някакъв див тунинг,който струва повече от колата.
Точно така....всеки трябва да си прецени възможностите на даден етап от живота и да се съобразява с него.И аз преди 12 години карах Трабант...но не се срамувам от този факт...даже се гордея ,че съм карал сапунера,с която бях НЕЗАВИСИМ от приятели и познати.Колата ти дава свобода -да не се съобразяваш...слагаш бензин ...и газ към морето.sa6i4 написа: И на мен не ми се искаше VW Darlin,но финансите ще ми стигат да я поддържам и карам без да се налага да мизерствам така да се каже