Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
Аз не си падам по черно по принцип. Обичам повече смисъл, текст, или мелодия. Просто ти показах какво е добро за мен от съвременните неща... Работих като DJ преди няколко години. Ето например селекцията ми до момента за 2007-8 (нищо вътре) от 15GB ми база, без повтарящи песни (има сигурно и още толкова, но нямам време да се интересувам и търся да подбера).
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT
[tube]TShgj2dkKrU[/tube]
НАЙ-ДОБРИТЕ
С това изпълнение на Паскалис Терзис и Димитрис Митропанос на "РОЗА" поздравявам всички любители на гръцката музика