Ние с тези пари храним и изучваме деца поддържаме къщи и коли и т.н.
И за какво да ме емнат?Izparitel написа:Офтопик:
Тъй-като съм споменат персонално, не мога да не взема отношение към темата...Horizont написа:slowtraveler
като Глобален модератор, вместо да спрете тази тема в бг. стил с привкус от миналото и незабравимо соц. байтошово време, кой-на кого е намерил цаката и прекарал другия/вентилите и кражбите на капачки/, а и 20 години демокрация картинката е все една и съща! E с това мислене не очаквайте скоро да станим истинска ЕU държава.
Дотегнало ми е да участвам в подобни циркове, иначе наречени "Претърсване и изземване"!!!Преди седмица Борис си харесва там 3 такива снимки с убити мечки и ги публикува в профила си, като дори не си прави майтапа, че лично е отстрелял животните на фотосите, пише struma.bg.
После нещата се развиват лавинообразно - природозащитник от София се активизира, сезирани са полиция, прокуратура, фондации, еколози, главният прокурор Сотир Цацаров, и без никой да обърне внимание, че това на снимките не е Борис, а двама руснаци, които дори не приличат на него, миналия петък ОД на МВР - Благоевград прави показна акция в двора, където благоевградчани оставят килимите си за пране, в търсене на меча кожа.