Всички казват, че Декември бил по-студен от Януари и затова сметките били по-високи.
Тогава не знам как да си обясня, че парното ми за Януари е повече от за Декември.
Респективно токът ми е поевтинял значително. Според използваните киловати (понеже аз ги подавам) трябваше да е 67лв. Миналият Декември около 80.
Само, че сметката ми е 63. 4-те лева къде избягаха, не разбрах.
Явно правят леко занижение на сметките за да тушират проблемите. Надяват се вероятно Февруари поради с 3 дена по-малък да ги натикат там и няма да се усети.
Но ще проверявам пак. На маймуни станахме, ток не бях смятал от както жена ми беше майчински. Преди повече от 12 години.
...
Това за Варна си е самата истина, недоволството почна тук, накрая нашият ток най-зле.
София намаза поне. Едно хубаво да има.
Иначе парите само се извличат от тук, умишлено прехвърлиха повечето фирми седалище София заради данъците. Отделно всички имоти по морето вече са вероятно 80% на Софиянци. (от Българските собственици). Това се реши още по мутренското време. Голяма част от Варненци вече са квартиранти на Софиянци. Градът вече го извлякоха. А наливат повече в Бургас. Там поне сега е значително по-добре от преди 5-6 години.
Кметът ни като почна беше прилично положението, дори добре, но много мандати и той вече се изчерпа. Явно и от София не го подкрепят щом няма пари за нас.
Сега кмета не е нищо по-различно от печат с надпис Кмет.