Това са пълни глупости..........Тук в Бургас на поовината ми приятели колите бяха спрени от движение затова че имат сенник на предното стъкло от фолио с голяма височина, а никой полицай не е направил измерване че оригиналните сенници с огледалцата вътре за дамите, са по-големи. Другия куриоз, спират ни 3-4 коли наведнъж (което нямат право да спират повече от 1 автомобил ако полицайте са само двама), и започват да спират от движение затова че колата вдига много шум, естествено без да е направено замерване със съответния уред.
Узунов не се и съмнявам,че ти си един от малкото редовни служители на реда,които съвестно си изпълняват служебния дълг,но просто има такива които всячески се опитват да си изкарат някой лев!Днеска понеже ми свърши газтаdsuzunov написа:Това са пълни глупости..........Тук в Бургас на поовината ми приятели колите бяха спрени от движение затова че имат сенник на предното стъкло от фолио с голяма височина, а никой полицай не е направил измерване че оригиналните сенници с огледалцата вътре за дамите, са по-големи. Другия куриоз, спират ни 3-4 коли наведнъж (което нямат право да спират повече от 1 автомобил ако полицайте са само двама), и започват да спират от движение затова че колата вдига много шум, естествено без да е направено замерване със съответния уред.
А в горния пост съм обяснил варианта който аз съм измислилmi6ko_pi написа:само приказки дайте сними на процедурите да разберем как става какво точно да направим
Код: Избери всички
Оригиналната част ще я запазя, нея няма да я пипам, ще ми изготвят нова от пластмаса 1:1 и на нея ще сложа диодчетата.