Така, да започна аз първи. Днес след среща с мантинела при 40-50 км/ч(заради хубаво изчистените пътища
 ), имам козметични поражения по колата. Левият ми фар си стои на мястото, но стойките с които е закрепен към купето са скъсани и фара е разцепен кажи-речи на две. Има голяма възможност да го изгубя някъде по пътя, но свети.
  ), имам козметични поражения по колата. Левият ми фар си стои на мястото, но стойките с които е закрепен към купето са скъсани и фара е разцепен кажи-речи на две. Има голяма възможност да го изгубя някъде по пътя, но свети.Ще имам ли проблем утре, ако ме спре чичко полицай, тъй като ми се налага да се прибера ?

Колата ми беше с поражения по предната броня(козметични, но много забележими). Иначе имаше всякакви заплахи - "Спирам те от движение...." , "Вземам ти книжката.... ", " Пиша ти акт за 300 лв.... " и какво ли още не...
 Колата ми беше с поражения по предната броня(козметични, но много забележими). Иначе имаше всякакви заплахи - "Спирам те от движение...." , "Вземам ти книжката.... ", " Пиша ти акт за 300 лв.... " и какво ли още не...

За една изгоряла крушка(така е, като не се качвам често в Нексията), проблем ще ми правят...
   За една изгоряла крушка(така е, като не се качвам често в Нексията), проблем ще ми правят...