След като се набих с десните колела на колата в липсващо парче асфалт с дълбочина една педя с 4 човека в колата и около 80км/ч и почна да тресе при висока скорост над 100км/ч...
Точно преди месец сменях зимните лети джанти и гуми в Диана на околомръсното и реших да стегна 4-те летни лети джанти и да минат машинно изправяне, за да не се налага да правя така скоро, но уви... Там се издразних от отношението към клиентелата, както и цената с която ме натовариха - 1.50лв на цол, отделно таксуват монтаж/демонтаж (!), отделно баланс (!) и отделно ти начисляват тежести

Предполагам се сещате какво ми бе чувството след това като се набих в Дупката...
Още един сервиз, който препоръчвам за далечно избягване, на който не помя името - намира се на Цар Борис, непосредствено преди околовръстното вляво, в посока излизане от София. Там пак не познават парите, отделно че не знам как ми качиха и балансираха гумите на зимните джанти, но след това над 90км/ч кормилото ми бе като вибромасажор..

Порових нета и стигнах до много суперлативи за момчетата на посоченият от мен адрес - това е едно малко гаражче в Казичене, където можете да направите същите процедури, но по-евтино и приятно, отделно там се предлагат услуги за ремонт на сериозно пострадали лети джанти. Писано е за Иван (предполагам собственика), който работи и контролира нещата там, в много форуми.
Цените им за изправяне на ал. джанти (без сериозни повреди) са - 1лв/цол, а монтаж/демонтаж и баланс са безплатни.
Браво!
Препоръчвам на всички, които имат проблеми с колелата да ходят там, не правя реклама и дори не познавам хората.
0885 077 999
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=82989