Днес като за 13.03.2012 (че и вторник) веднага след сутрешното кафе ми звънна един чужденец - колега, че попаднал в ПТП с молба за съдействие...
Досрамя ме да изпреваря полицията с буркана, та затова карах след тях след като ги настигнах по пътя...
Моя човек - само леки болки в гърдите от колана ...
В другата кола - затиснат човек... Неприятна гледка. В шок, но що годе - добре... Май само счупен нос и комоцио. Доколкото видях - сигурно е бил без колан - колана висеше прибран на колонката (Митака навярно ще ме поправи ако греша, но обикновено като сработи преднатяга на колана, вече трудно или въобще не се прибира колана...
След около 5 минути пристигна колата на гражданска защита и започнаха ваденето на човека:

След отрязването на колонката и вратата - човека успя на собствен ход да легне на носилката (линейката дойде 2-3 минути след гражданска защита)...

Ситроенчето бе много старо и деформацията бе плашеща...
Каптивата - външно що годе добре бе понесла сравнително лекия удар (скоростта им е била около 50км/ч), но дори и този удар е усукал купето до степен да не може да се отвори шофьорската врата.
Третата кола почти не е участвала в ПТП-то... Движела се е зад ударената сериозно кола, и скъсаното колело с окачването я е ударило отпред (брони, фарове, радиатори) след което е влязло под двигателя, трошейки по пътя... Третата кола е спряла около 5-6 м след удара от гумата без да удари предходната (въпреки, че на снимките изглежда че я е ударила) - скоростта им наистина е била малка....