2-ри национален протест за цените на горивата

За втората "жена" - колата и всичко свързано с нея.
Съобщение
Автор
red_zac

Re:

#16 Непрочетено мнение от red_zac » 18 юли 2008 20:58

ogi написа:
Izparitel написа:Ще бъде още по-интересно, ако в друга табличка се появи информация колко литра бензин може да си купи средностатистическия гражданин във всяка от страните.

Що ли си мисля, че ще сме на дъното на класацията?
Това е на 100% сигурно и не само за бензина.
За информация на голегата red_zac - то ако зависеше стандарта на живот от това колко литра можеш да си купиш... В руските републики не съм бил но в Москва бензинът е около левче за литър, но това беше най-скъпият град, в който съм бил досега. А пък във Венецуела струва 2 долара да си напълниш резервоара, но в никакъв случай не бих живял там!
Е,тук е автофорум,говорим си за коли,кой-как зарежда и откъде,а не с какво внимание от нежната половина на човечеството можем да се похвалим!?!
И за сведение на колегата Оги, не знам дали си забелязал,но в родната ни действителност стандарта на живот се измерва точно в това,а именно от цената на бензина!!!Оттам цени на различните стоки,услуги,електричество,та и цената на водата в града ни (Ст.Загора) се формират от това!Само нещо доходите не се регулират в зависимост от гореспонетатите корекции в цените на "черното злато"... :?: :shock:

Отговори

Върни се в “Общ форум за автомобилният свят”