Колега...ако можеш да излъжеш некой фукара продай му го сонито за 2-30лв и за 109лв си земи от метро едно елит-че със юсб ...или тъндър за 120лв.....и ти гарантирам ,че нема да имаш никви грижи вече.Ръгаш си на флашката 10Х10 песни и албуми и пей сърце...нема дискове ,прахоляци...антишок система(прескачане).Свири гладко като БЕДРО НА КУБИНСКА ДЕВСТВЕНИЦА ВЪРХУ КОЕТО ЗАВИВАТ ПУРИТЕ НА ФИДЕЛ КАСТРО!sa6i4 написа:Здравейте колеги!Имам един въпрос за CD-то в колата ми.Значи модела е Sony,не знам точно кой, старичко е,но доста бойно.Има само един недостатък-не чете МР3,което ме дразни малко,защото наистина качеството на звука е къде-къде по-високо,но цялата ми жабка се напълни с дискове.В момента даже нещо не иска да чете дисковете,сигурно има нужда от почистване
Та идеята ми е следната:CD-то има отзад изход за changer,дали ако в този изход чрез аудио кабел вкюча МР3 player ще работи и ако работи има ли някакъва опасност за CD-to.
Не е касетофон а е CD.Има си CD на него,но просто отзад има изход за чейнджър.dsuzunov написа:Няма да работи.
Щом то не чете МР3,няма да прочете сигнала от плеъра.А чейнджера,който се комплектова с този модел касетофон,чете ли МР3 ?
НЕО-в никакъв случай!!!!!!!Елит си вземи по добре ,че има 2г гаранция ,и е по надеждно.Другия вариант е ...има едни МР3-плеъри ,които се слагат на мястото на запалката.По 1 и 2 ГВ са и излъчват на радиочестота.37лв мисля че бяха и дистанционно си имат ...sa6i4 написа:Мислил съм си за едно Neo 109лв от Техномаркет с USB.....
Здравей колега!sa6i4 написа:Здравейте колеги!Имам един въпрос за CD-то в колата ми.Значи модела е Sony,не знам точно кой, старичко е,но доста бойно.Има само един недостатък-не чете МР3,което ме дразни малко,защото наистина качеството на звука е къде-къде по-високо,но цялата ми жабка се напълни с дискове.В момента даже нещо не иска да чете дисковете,сигурно има нужда от почистване
Та идеята ми е следната:CD-то има отзад изход за changer,дали ако в този изход чрез аудио кабел вкюча МР3 player ще работи и ако работи има ли някакъва опасност за CD-to.
sa6i4 написа:Не станаКато го свързах попринцип нали като цъкна копчето SOURSE трябва да се включи уж CD-то ,само че не става нищо като го цъкаш,а като пусна МР3-то да свири свири само на задните колони и се смесва с радиото
Някаква уникална какафония става и на всичкото отгоре от CD-то усилвам радиото само,а от МР3-ката нейния сигнал
Тези две дупки отзаде са изход за усилвател ,а не вход.Около тях пише дали са IN или OUT.sa6i4 написа:Ами не знам..не разбирам много от аудио техника..Но отзад има само 2 дупки за аудио кабела,тия които са бяла и червена,това е други няма не знам какво може да съм объркал,но просто като включа МР3-ката то CD-то въобще не реагира,продължава да си свири радиото и като цъкам SOURSE нищо не става,а би трябвало да се включи към новия източник..не знам както и да е ясно,че няма да мина тънко