Стискайте палциииииииии ...!!! - изпит за кормуване
Трябва да придобиеш следния навик-при наближаване на каквото и да е кръстовище най-малко 5метра преди него да се оглеждаш за знака. Това важи най-много за кръстовища,които ги знаеш наизуст , но точно в този момент не работи светофара. Сега не знам как е,но навремето оттренирвахме всички маршрути и бяхме подготвени предварително с неговите особенности.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
Признавам си без бой....чак сега бях видял темата и не съм стискал палци,Галка....
Но колегите са прави....схемата е следната:"Ооо,много си зле,направо не знам как ще се явиш.....По-добре носи 100 лв на изпита!"
Поне така са казали на систъра ми,де,след като беше минал известен период,откакто е кормувала и чакаше за изпит....и като направила 2-3 часа още,преди изпита,това били репликите на инструктора,а след категоричния и отказ да подкупва и намерение да си вземе изпита с умения,той и го повторил още 1 или 2 пъти....
Все пак тя си го взе от първия път....А ти,Галка,според мен не си виновна,тъй като вече нямаме никаква система на знаци и указателни табели....Какво значи корона на дърво,или пък знак СТОП,закован също на дърво или ръждясал,надран,както и просто липсващ,а това,че там задължително се спира,трябва да се гадае!
Успех на повторното явяване,просто ще изчакаш малко,преди да кормуваш законно!

Но колегите са прави....схемата е следната:"Ооо,много си зле,направо не знам как ще се явиш.....По-добре носи 100 лв на изпита!"
Поне така са казали на систъра ми,де,след като беше минал известен период,откакто е кормувала и чакаше за изпит....и като направила 2-3 часа още,преди изпита,това били репликите на инструктора,а след категоричния и отказ да подкупва и намерение да си вземе изпита с умения,той и го повторил още 1 или 2 пъти....
Все пак тя си го взе от първия път....А ти,Галка,според мен не си виновна,тъй като вече нямаме никаква система на знаци и указателни табели....Какво значи корона на дърво,или пък знак СТОП,закован също на дърво или ръждясал,надран,както и просто липсващ,а това,че там задължително се спира,трябва да се гадае!
Успех на повторното явяване,просто ще изчакаш малко,преди да кормуваш законно!

Дърпай ръчната като свърши изпита,т.е като ти каже спри тук(внимавай да нямаш знак),щото на мене ми взе една точка,че не дръпнах ръчната
Иначе ме пусна от 1-вия път нямаше къде да ходи,като ме видя,че си мога..Така,че колежке спокойно карай си както можеш ,МНОГО бавно,гледай знаци мигачи постоянно дори за най-малкото отклонение и като се оглеждаш си върти повече главата за да види,че гледаш
Това е от мене и успех 

- alf2006
- Редовен
- Регистриран: 02 май 2008 14:54
- МПС: Daewoo Lanos 1.4
- От: Пазарджик
- Контакти:
Имаш време. Сядай в Ланоса и... - по маршрутите! Аз така се готвих. Един съсед ми разказа какви са маршрутите. Сипах си бензин и си ги минавах сам сутрин рано, преди трафика. Научих местата, дето могат да ме прецакат. Това, дето ко казва колегата sa6i4 е важно. Върти главата! (Създава впечатление, че оценяваш постоянно ситуацията). УСПЕХ ти желая! Ще стискаме палци!
Винаги има някой, който знае повече от теб ... Проблемът идва, когато разбереш, че това е идиот!
- Vesko1
- Глобален модератор
- Регистриран: 28 авг 2007 22:42
- МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
- От: Кърджали
- Контакти:
Добре де ,направо ви се чудя...как без книжки сте имали куража да минавате маршрути.Едно време нашия инструктор ни беше забранил да се качваме в кола до след като положим изпита(само к*вото сме научили при него,ама беше 3 месеца курса)...щото като те хванеха без книжка...едно време те набелязваха за черна овца и книжка немше да видиш до живот!Сега явно е по облекчен режима.alf2006 написа: Аз така се готвих. Един съсед ми разказа какви са маршрутите. Сипах си бензин и си ги минавах сам сутрин рано, преди трафика. Научих местата, дето могат да ме прецакат.