Chevrolet Upgrade
- stinbg
- Активен
- Регистриран: 31 окт 2010 21:19
- МПС: 206 cc, Citroen DS5 H
- От: София
- Име: Stoyan
Chevrolet Upgrade
Здр колеги, искам да попитам някой възползвал ли се е от "buyback" ( обратно изкупуване ) системата на Шевролет за да разкаже подробности по случая.
Life's a journey, not a destination
- stinbg
- Активен
Re: Chevrolet Upgrade
Явно няма запознати с програмата на Шевролет за обратно изкупуване и затова днес направих собствено проучване в "София Ауто" - фактите:
Автомобил Шевролет Авео
- дата на първа регистрация 14.10.2010
- 3200 км пробег
- 1.2 двигател
- пълно каско и гражданска до 14.10.2010
- закупен по фактура за 16 200 лв.
- комплект летни и зимни гуми ( чисто нови )
Според "дилърите" в София Ауто обратното изкупуване може да стане при цена ... 9 000 лв или овехтяване на автомобила за 3 месеца 45% ???
Толкова е овехтяването на Мерцедес след 5-6 години - Явно марката все пак си е от значение.
Автомобил Шевролет Авео
- дата на първа регистрация 14.10.2010
- 3200 км пробег
- 1.2 двигател
- пълно каско и гражданска до 14.10.2010
- закупен по фактура за 16 200 лв.
- комплект летни и зимни гуми ( чисто нови )
Според "дилърите" в София Ауто обратното изкупуване може да стане при цена ... 9 000 лв или овехтяване на автомобила за 3 месеца 45% ???
Толкова е овехтяването на Мерцедес след 5-6 години - Явно марката все пак си е от значение.
-
- Напреднал
- Регистриран: 02 окт 2009 10:32
- МПС: Aveo 5
- От: Varna
- Име: Proximus
Уха, яко. Може би просто не им се занимава с изкупуването и продаването отново, на една по принцип малко трудна за продаване кола. И искат да те откажат.
Ако си решил да се отървеш от количката, може би мобиле.бг е по-добрия вариант. Но аз там като ги видя почти нови, на хубава цена веднага ми светва една лампа че може да има някакъв дефект...
Ако си решил да се отървеш от количката, може би мобиле.бг е по-добрия вариант. Но аз там като ги видя почти нови, на хубава цена веднага ми светва една лампа че може да има някакъв дефект...
- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Напълно нормално е да ти дадат такава ниска цена. Ако успееш да я продадеш на частно лице, ще е по-добре за тебе, но има много неизвестни. Винаги първия собственик обира негативите от загубата на стойнст. Има и по-тежки от твоя случай...
Ако не си толкова на зор, пусни една хубава обява в Мобилето, cars.bg и се надявай някой да ти хареса автомобила....то е ясно че няма да можеш да си върнеш парите, но колкото повече-толкова по-добре. 

- stinbg
- Активен
Не те разбрах ... "нормално е да дадат такава цена" ???
Нормално овехтяване на автомобил на 3 месеца - 45% ???
Верно ли така мислиш. Щото по света хората ги смятат тези неща в порядъка на 10 макс 15%
Ще изчакам още 3 месеца и ще им го подаря и ще си взема джип за да го покарам и него половин година и да им го върна срещу 10% остатъчна стойност.
Нормално овехтяване на автомобил на 3 месеца - 45% ???
Верно ли така мислиш. Щото по света хората ги смятат тези неща в порядъка на 10 макс 15%
Ще изчакам още 3 месеца и ще им го подаря и ще си взема джип за да го покарам и него половин година и да им го върна срещу 10% остатъчна стойност.
- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Малко силно се изказах, а и не бях прочел датата на първа регистрация.
Иначе наистина загубата на стойност е много солена, но нали и те трябва да изкарат някой лев после като го препродават. С този пробег може и в шоурума да го сложат като нов автомобил
. А за джипа не ми се коментира...дано не ти омръзне толкова бързо, че ще те боли глава после.

Иначе наистина загубата на стойност е много солена, но нали и те трябва да изкарат някой лев после като го препродават. С този пробег може и в шоурума да го сложат като нов автомобил

Направи си експеримент и попитай в Балканстар,колко ще ти оценят един Мерцедес ,изкаран от шоурума преди три месеца. Ако,случайно се съгласиш на сделката,само след три дена,тази кола,ще бъде обявена,поне за 13000лв,но с гръмките обещания за гаранция на това и онова. Дрън,дрън.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън