За добавките за масло: Кой ми вярва и кой не?
За добавките за масло: Кой ми вярва и кой не?
Вярвайте ли на рекламите на добавките за масла и това какво пише за тях по сайтовете?
Re: За добавките за масло: Кой ми вярва и кой не?
аз четох по сайтове за някакви доста интересни неща за добавките - че удълвавали живота на двигателите няколко пъти и правели основни ремонти. Вие вярвате ли на такива приказки?
-
- Активен
- Регистриран: 05 яну 2009 22:19
- МПС: Ланос 1,5 и Лада Самара
- От: Търговище
Отговарям буквално на въпроса от заглавието на темата. Не ТИ вярвам.
Щот нищо не си казал.
Щот нищо не си казал.
granichar.org
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Специално за основните ремонти - как няма да вярвам, щом някъде го пише? Естествено, че добавките сами сменят и основните и биелните лагери, сменят бутала и сегменти, премахват ръбчетата по цилиндрите и ги шлайфат, както и коляновия вал. Как добавките си намират частите не знам, но не искат от собственика да ги търси.xado написа:аз четох по сайтове за някакви доста интересни неща за добавките - че удълвавали живота на двигателите няколко пъти и правели основни ремонти. Вие вярвате ли на такива приказки?
- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Izparitel написа:Специално за основните ремонти - как няма да вярвам, щом някъде го пише? Естествено, че добавките сами сменят и основните и биелните лагери, сменят бутала и сегменти, премахват ръбчетата по цилиндрите и ги шлайфат, както и коляновия вал. Как добавките си намират частите не знам, но не искат от собственика да ги търси.xado написа:аз четох по сайтове за някакви доста интересни неща за добавките - че удълвавали живота на двигателите няколко пъти и правели основни ремонти. Вие вярвате ли на такива приказки?

По темата: изобщо не вярвам. Де да беше поне малко вярно, това което пише на опаковките и рекламите....
Добавките помагат да се продаде колата на добра цена. Когато новият собственик смени първото масло,изненадите започват.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
-
- Напреднал
- Регистриран: 30 юли 2010 22:32
- МПС: Daewoo Leganza
- От: burgas
- Име: emil nikov
Определено не им вярвам,особено когато започнат да ги рекламират като "доскоро е била секретна разработка на американската (или съветската армия). Слагате едно флаконче и става магия?! Аз лично преди години се подведох по рекламите на тефлонизираща добавка ,но нищо от обещаваното в рекламата не се получи.