Както се вижда апарата минава на магия-5мм.Джантите са 15-ски ЕТ37,диска е 296мм.Скоро ще си търся стругар.
Ланоса има ли модел с круз-контрол? Как става движението на дроселовата клапа, като е с жило на газта?georgiev10 написа:Оставям настрана проекта с спирачките,вече се изяснии днес се захващам с една екстра доста полезна извън града.Ще видим докъде ще го дакарам.
Аз поне не съм срещал,за такъв нисък клас кола мисля,че няма.Движението на клапата става с още едно жило,което което се тегли от моторче.Това цялото нещо е капсуловано в отделен блок заедно с електрониката.В опел форума има цяла тема за темпомати,между всички 19 страници има 2-3 ценни поста за това как се слага темпомат на бензинов мотор (дизелите са с електронна гас).Главните ми притеснения в момента са дали датчика за скороста подава същия сигнал като опелския.ogi написа:Ланоса има ли модел с круз-контрол? Как става движението на дроселовата клапа, като е с жило на газта?
Не е вярно,Воксхол бешеThe Stig написа:Пак ли си ограбил някой Опел ?
И ние слагаме ХЕ и няма да имаме проблеми.georgiev10 написа:Както се вижда от снимките съм закачил второто жилото.XE-то фабрично си има място за жило за темпомат.Остава да си направя инсталацията и да навържа различните прекъсвачи.Мисля си,че ако нещата станат при мен би трябвало да станат и при другите Деу-та,само ще има допълнителна заигравка с жилото.