Първият път оправяха ожулената ми броня + надран халоген. Бяха ми дали час за след три седмици, после я държаха още седмица за да свършат тази тривиална работа. Иначе без забележки по изпълнението.
Вторият път беше за възтановяване от доста сериозен страничен удар. Приеха я след седмица и я държаха месец и половина. Приемчика макар, че не бе особено учтив, бързо бързо осигури да ми направят второ поръчително с допълнителни "пропуснати" щети (имам късмета офиса на Евроинс да е до сервиза на Каргоекспрес), предупреди ме че щяло да отнеме месец и половина... да не съм го натискал. И на пролет колата бе готова
 Отново без забележки, по мнението на познат майстор много добре са се справили. Само дето багажника ми беше изпразнен от едно одеало, hand-made кора, стирка за стъкло и някои други боклуци.
 Отново без забележки, по мнението на познат майстор много добре са се справили. Само дето багажника ми беше изпразнен от едно одеало, hand-made кора, стирка за стъкло и някои други боклуци. Последно ходих за обслужване на 15000км. Смяна масло, маслен филтър, оглед, върнаха ми половин литър масло, общо 140лв и 1 час време. Получих и печат в сервизната книжка. Всичко хубво, но пропуснаха да подпечатат гаранционната книжка. Останови го баща ми, седмица по късно след като светна лампата на еърбега и ходи пак там. Напомнил им, онези се направили пак на луди. Чак от втория път са си свършили работата. Хубав начин да свалят гаранцията от автомобила

И друго за тях... адски натоварени са и доста се бавят със всичко. Когато се взима колата за по-дълго време нямат практитка да дават нещо като входящ номер. И когато се обадиш да питаш какво става с колата ти се почва едно безкрайно питане на колеги, майстори по модел и цвят за статуса и т.н. Моите проблеми за сега са били предимно тенекиджийски, ако има колеги са ходили при тях с по-завързани проблеми, да споделят

.Съдружника ми ме избазика да си проверя чарковете дали не са ми подменили половината за това време
 .Съдружника ми ме избазика да си проверя чарковете дали не са ми подменили половината за това време  .Следващия път ще си купя маслото и филтъра и ще се спасявам на друго място.
 .Следващия път ще си купя маслото и филтъра и ще се спасявам на друго място.