sa6i4 написа:Хахаха е какво прави та я хвана тая патка
Аз съм хващал костенурка така..
Сашич, не виждаш ли, че мига с лявото око...
Ами тя те е изпреварвала сигурно :DD :DD :DD
Ето ги и мойте любимци (така и не се знае кой-кого ще изяде при нужда)... :DD
До момента разхода на: ***** Нисан Кашкай 2.0 / 4х4 :
ex Jeep Grand Cherokee 3.0crd/250к.с./2014:
sa6i4 написа:Хахаха е какво прави та я хвана тая патка
Аз съм хващал костенурка така..
Сашич, не виждаш ли, че мига с лявото око...
Ами тя те е изпреварвала сигурно :DD :DD :DD
Ето ги и мойте любимци (така и не се знае кой-кого ще изяде при нужда)... :DD
Ей така седеше едно време котарака ми в аквариума на хамстера (за негов ужас).
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT
Песовете бяха повече, но понеже снимах с телефона в движение - не разбрах къде изчезнаха останалите - дали зад стълба или извън кадър. Да не му се случва на никого да го нападнат като са в глутница, че резултата не е ясен.
ogi написа:Една снимка от балкончето на хотела ми:
/кликни за по-голям размер/
Не знам Операта ли се бъгва, но при кликване върху картинката ми излизат маймунки и квадратчета.
Оги, около теб до сега май само самолети падаха, сега вече виждам, че и кораб е сдал багажа.
ogi написа:Една снимка от балкончето на хотела ми:
/кликни за по-голям размер/
Не знам Операта ли се бъгва, но при кликване върху картинката ми излизат маймунки и квадратчета.
Оги, около теб до сега май само самолети падаха, сега вече виждам, че и кораб е сдал багажа.
Абе за корабите не знам, ама определено имам проблем с прибирането заради този вулкан...
/на предишния ми полет за Филипините пък гърците стачкуваха и там си поседях повече и така.../
Един колега съжали, че трябваше да отиде в Германия, докато аз летя, защото е блокиран там вече 3-ти ден
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
След неуспешен опит за спиране на теч, стигнах до скъсана тръба и останала вътрешна резба и показаната постановка бе единстеният авариен изход, който позволи да пусна отново студената вода за една нощ, преди разбиването на мазилката и др.
Препоръчвам го при битови аматьорски ремонти ремонти - само този вариант работи :d
Е как успя да я хванеш в крачка бе Оги? Толкова съм се мъчил да хвана една с обектива, но са много бързи. Да не би апаратчето ти да има автоматична функция някаква?
...Снимката много ме изпълва...
Снимах я на скорост 1/50 от секундата при "burst" и късмет... Малко бе високо ИСО-то за сапунерката (400) и зуума и стана шумна, но важното е, че запечатах момента.
Такива се снимат най-лесно през нощта при дълга експонация и свита бленда, но тази специално е супер късметлийска при здрачаване и висока скорост на затвора, което си личи по запазените цветове