според мен се цепи купето както бях писъл във една тема че няма нексия която да не се цепи,но май и мойта почвъ

направо си е каре сменяи и двете и няма да имаш проблем ии аз бях същияpaci написа:колеги на мойта нексия напоследък като завъртя пълен ляв и като трагна се получава едно пукане от дясната страна, а като завия на обратно го няма това нещо
според мен се цепи купето както бях писъл във една тема че няма нексия която да не се цепи,но май и мойта почвъ
Колега, не е от купето а е от карето. Една бърза смяна и проблемите ги нямаpaci написа:колеги на мойта нексия напоследък като завъртя пълен ляв и като трагна се получава едно пукане от дясната страна, а като завия на обратно го няма това нещо
1. Не съм съгласен с последното: ако ще търсиш мнения и помощ от форума, то се предполага и да предоставяш такава. Не е коректно към останалите.paci написа:проблема със пукането се оправии
няма да го казвъм,
колги със нексия да пише на лични ще му кажа със най голямо съдоволствие
Пича е напълно прав да не казва защото тука някакви разбирачи му говореха за каре.Разбирачи на думиogi написа:1. Не съм съгласен с последното: ако ще търсиш мнения и помощ от форума, то се предполага и да предоставяш такава. Не е коректно към останалите.paci написа:проблема със пукането се оправии
няма да го казвъм,
колги със нексия да пише на лични ще му кажа със най голямо съдоволствие
2. Заглавието на темата не е конкретно и описателно и не става ясно за какво иде реч.
3. Престани да пишеш с големи букви за главията.
Имаш 24 часа за корекции, после сека наред с големата манара!
ogi