Обикновено такива теми се разрастват в люти спорове 'как вдигнах 300км/ч', и едновременно с това колата гореше 5л/100...
Целта не е такава.
Моля да споделяте колкото може по-обективно лични впечатления (как звучи само

Например от 'нормалните' коли, които съм карал, най ме впечатли Мазда6 MPS (Mazdaspeed6)- достатъчна мощност и изключително прецизност на управлението. Разкошен за ежедневно каране автомобил, като в същото време е 'вълк в овча кожа' - много хора се подвеждат по обикновения външен вид (обикновен голям седан с 4 врати) на този 'спортист'... Пробвал съм го и в завоите между Омуртаг и Елена - много интересно поведение. При влизане в завоя има леко недозавиване - типично за предно предаване. В момента в който 'забодеш' газта в пода, веднага влиза охотно в завоя, защото прехвърля въртящия момент към задния мост и леееко отмества задница.. След втория завой усещаш, че дори мощността да бе със 100к.с повече, пак би го контролирал идеално - идеално балансиран автомобил... 'Драйвърски' автомобил - удоволствие за шофьора. (Мазда6 са отпред с двойни носачи с 6 точково захващане и многораменно задно окачване, с реактивни щанги отпред и отзад)
Просто това бе един от малкото автомобили, който бих го 'юркал' ей-така - за кеф