Днес попаднах на това Готвят 600 лева за Гражданска отговорност във вестник Стандарт.

Ей много им се иска на някои да ударят кьоравото и ако не става другаде дай да опитаме там където няма къде да мърдат - при задължителните застраховки.
А протести с колите пред парламента!?Izparitel написа: Готвят 600 лева за Гражданска отговорност
Такситата тогава ще влязат направо в парламента докато отзад напират другите водачи на МПС.newcomer написа:А протести с колите пред парламента!?Izparitel написа: Готвят 600 лева за Гражданска отговорност
Но преди това ще вдигнат цените със 300%, за да се подсигурятgelen4o написа:newcomer написа:Такситата тогава ще влязат направо в парламента
На такава цена 600лв-аз лично обявявам пред целия форум..ЧЕ НЯМА ДА СИ НАПРАВЯ ГРАЖДАНСКА...ще си фалшифицирам старата...ще си купя фалшива....ще давам рушвети ако ме спрат за гражданска да проверяват...но аз 300евро пари няма да дам на тая проклета държава.Izparitel написа:Ще ми се да има една малко по-обща тема за да не се налага да се пускат непрекъснато нови теми за разни интересни неща "от живота".
Днес попаднах на това Готвят 600 лева за Гражданска отговорност във вестник Стандарт.![]()
Ей много им се иска на някои да ударят кьоравото и ако не става другаде дай да опитаме там където няма къде да мърдат - при задължителните застраховки.
Ако получавах като в Германия 2000юро заплата...ще платя ...защо да не платя...но тук в Гоц-ландия аз получавам в пъти по малко...и не съм съгласен ,да плащам такава цена.Ако има протести-ще се включа на драго сърце....а ако всеки си замълчи....и си кюта ...аз знам как да се оправя-на Димитровградския пазар има доста неща-от фалшиви фактури...до винетки и ГО...плащаш някой лев...и лепиш на джама.Проблем няма.slowtraveler написа:И защо такива крайни мерки Веско?
Ако не ти отърва държавата има няколко официални варианта:
1. Да я направим по-добра за живеене. Това става като не се дава аванта на политици и други боклуци. Т.е. възражения/протести и т.н.
2. Да емигрираме.
3. Да си плащаме данъците някъде другаде. Като толкова не ти отърва - регистрираш си колата някъде, където ти отърва, плащаш и данъка там, и след това си я караш тук... Е - трябва да си готов да има натиск от страна на властите (както стана с US колите), но ако си си платил данъка другаде - си изряден и не могат да те пипнат...
Също така трябва да си готов да вдигнат някоя друга такса, ако тази няма събираемост, или пък да не увеличат пенсията на майка/баща и т.н.
Но имам известни съмнения, че в момента вместо да следят за плащането от всичките ГО (защото има доста 'обидени' на държавата, дето не смятат да си плащат и настоящата ГО), се опитват да попълнят загубата с извиване ръце на съвестните платци...
Което пък мен не ме устройва, защото откъде на къде ще вдигат моята ГО заради няколко 'икономисти', които не искат да си платят...