Полезни връзки off2
Полезни връзки off2
Някой, който разбира руски, може ли да направи една обща регистрация за форума?
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Re: Каталози
Офтопик:
- dsuzunov
- VIP потребител
- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Ето Ви регистрация на сайта в http://torrents.ru/forum/index.php
За сега, ще скрия паролата понеже няма как да се ограничат външните потребители.
За сега, ще скрия паролата понеже няма как да се ограничат външните потребители.
Последна промяна от dsuzunov на 24 юни 2009 14:51, променено общо 1 път.
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Мисля, че трябва да се благодари на dsuzunov.
Само да уточня, че, ако ще се ползва подобна обща парола трябва да става един по един. Т.е. когатo eдин започне да тегли или сиидва юзера трябва да е уведомил другите. Когато изтрие здачата от торент клиента или не му е пуснат друг вече може да тегли или сиидва. Не си спомням правилата на конкретния тракер, но обикновенно при засичане на подобна практика акаунта се банва.
Просто трябва да се ползва един по един.
Само да уточня, че, ако ще се ползва подобна обща парола трябва да става един по един. Т.е. когатo eдин започне да тегли или сиидва юзера трябва да е уведомил другите. Когато изтрие здачата от торент клиента или не му е пуснат друг вече може да тегли или сиидва. Не си спомням правилата на конкретния тракер, но обикновенно при засичане на подобна практика акаунта се банва.
Просто трябва да се ползва един по един.
- Espero2.0
- Редовен
- Регистриран: 25 апр 2009 23:31
- МПС: VW Passat
- От: София
- Име: Димитриус
Което ми се струва невъзможно........няма как да знаеш дали някой друг го ползва или не......Благодаря на Узунов за съдеиствието и на Изпарител за полезната информация която намира!....
аз си направих мой....