Нейсе добре че е само един модела на двг иначе не знам какво щеше да ми изпрати.
Не викай "Хоп", преди да си скочил
Наистина тея в БГ Моторс не са много стока... като си закарах колата след половин ден разправии и оглед при застрахователя и солидно количество нерви и загуба на работен ден се озовах при тях и първо не ми обърна никой никакво внимание в приемната, после заговорих някакъв тип и той почна да ми обяснява как не можело да станат по мой начин нещата, (т.е. трябваше да ми изготвят проформа, според която пак да се върна при ДЗИ, за да вземат становище дали е оправдан разхода, понеже преди това въпросният застраховател имаше сливи в устата да ми каже, че ако бях доплатил 20-на лв за вноската по каско, щях да имам пълна поддръжка от лицензиран сервиз и институциите да се оправят по банков път), та сега ми трябваше въпросната проформа, защото после ще плащам кеш, и ще се осребрява по фактурата. Тоя (май приемчика, но нямаше по какво да разбера) взе да ми обяснява, че не можело така, трябвало вторичен оглед, демек застрахователя да отиде на вторичният оглед, когато почнат да я разглабят, дотук добре, но питах какво става после, ако не се спогодят? - ами събираш си частите и търсиш кварталния сервиз и после кварталната кръчма да се напиеш от нерви. Та след всички неразбории, понеже си загубих целият ден взех решение да зарежа колата и талона там и да се оправят, при което чувам зад гърба си оня пишман-приемчик "да му е.. ....та на тоя, къде се сети в 17 часа да идва" при което както бях на градус кипнах от четвърт и направих кръгом с решителна стъпка и неясно намерения към типа, крачейки към него викам "има ли някакъв проблем?", оня се освести и омекна, та и си влезе във функциите, че ако знаеше какво му мислех... Та така. Ще видим сега и какъв ремонт ще направят. За момента се държат коректно и ми се обаждат от време на време да ми кажат ситуацията и ми препратиха някои доументи по факс, за да ми спестят разкарвания между институциите.
Иначе като разгледах проформата за ремонта, беше доста обстойна, като най-скъпите неща бяха 100лв стоп (учудващо малко), 200лв тенекеджия, 250лв бои, 200 лв шлосер, всичко без ДДС и така до 1150. ДЗИ уж ще покрие около 90%, така ми спомена агента ми към тях.