Стискайте палциииииииии ...!!! - изпит за кормуване
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Re: Стискайте палциииииииии ...!!! - изпит за кормуване
Аз съм убеден, че тук ще има 85% против гласуването на това предложение. То е абсурдно! Вярно е, че не знаеме новите добавки и промени в ЗДП, но с това не убиваме никого, а тези които не могат още да карат го правят, а уж са с пресни знания, тук някъде се губи нишката. Цялата работа, ако се приеме, ще е едно ново лапане на парите на хората и то безкомпромисно. Едва ли ще намалеят жертвите и катастрофите след подобно въвеждане. Дано не се приеме тази глупост, а ако се приеме дано народа се вдигне тоя път.
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Навремто по Бай-Тошово врем имаше подобна простотия - не помня на колко време и по какъв повод, но трябваше да се ходи на някакви занятия. Идваше КАТ-аджия, нещо обясняваше, никой не слушаше и налрая даваха заветното талонче за преминато обучение /май беше при промени в ЗДП и ППЗДП/. Само, че около мен беше пълно с мои познати, дето се бяха сдобили с талонче без да са минали през занятията.
Тогава поне не се плащаше.
Тогава поне не се плащаше.
- valmark
- Редовен
- Регистриран: 20 окт 2008 21:48
- МПС: DAEWOO LANOS 1.5/86к. 2000г.
- От: Видин
И аз смятам,че това няма да мине.Освен ако не се обединят "бащите на народа" с цел да пълнят хазната.А това,че наистина не знаем някои малки допълнения в ЗДП не ни прави по-малко годни водачи,от токущо взели книжка.А те наистина са повечето предизвикали ПТП.Поне така показва статистиката.Така,че опреснителни курсове...........???
ValMarK
- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
Може "пресните" водачи да имат "пресни" знания - те правят ПТП по две причини - адреналин (гъзария, самочувствие и т.н.) и липсата на опит.
Докато "старите" водачи въпреки "старите" им знания - те не правят толкова ПТП поради обратната причина на по-горните - отминал период на гъзария и вече натрупан опит.
Явно се стига до извода, че всеки преминава през първия период, и тези, които са оцеляли от него, ще достигнат до втора "фаза". Опреснителните курсове за тези от "втора фаза" няма да спаси тези от "първа фаза" водачи. Така че вместо да обучават обучените, да засилят обучението на неподготвените.
Докато "старите" водачи въпреки "старите" им знания - те не правят толкова ПТП поради обратната причина на по-горните - отминал период на гъзария и вече натрупан опит.
Явно се стига до извода, че всеки преминава през първия период, и тези, които са оцеляли от него, ще достигнат до втора "фаза". Опреснителните курсове за тези от "втора фаза" няма да спаси тези от "първа фаза" водачи. Така че вместо да обучават обучените, да засилят обучението на неподготвените.
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4
- slowtraveler
- Глобален модератор
- Регистриран: 15 ное 2008 19:17
- МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
- От: Варна
Че по същата логика да сложат по един полиглот на границата, и да 'опреснява' знанията на чужденците, които не знаят въобще българския ЗДвП....
Поредната тъпа идея...
Какво ще 'опресняват'???
Правилата практически не търпят изменение. Изменят се глобите, начин на контрол и т.н.
Ако имаш качествено първоначално обучение, и последващ обективен контрол, нещата сами ще си дойдат на мястото.
Поредната тъпа идея...
Какво ще 'опресняват'???
Правилата практически не търпят изменение. Изменят се глобите, начин на контрол и т.н.
Ако имаш качествено първоначално обучение, и последващ обективен контрол, нещата сами ще си дойдат на мястото.
Аз пък в събота съм на предварителен изпит по математика в ТУ..Стискайте палци,че си е е***о мамата....

- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Хайде успех!
Офтопик:
Транспортен факултет,специалност Транспортна техника и технологии. (rally)