Тъй тъй ... нали знаеш, че ми беше поверено на мен предиFantomasss написа:P.P.S. Гале ще се грижа като за мое дете да знаеш...

Тъй тъй ... нали знаеш, че ми беше поверено на мен предиFantomasss написа:P.P.S. Гале ще се грижа като за мое дете да знаеш...
... поемам щафетата Гале и всичките й отговорности, да знаеш че раздела е в добри ръце...Darlin` написа:Тъй тъй ... нали знаеш, че ми беше поверено на мен предиFantomasss написа:P.P.S. Гале ще се грижа като за мое дете да знаеш...Предавам щафетата ...
Ти па се едно поемаш олимпииския огънFantomasss написа:... поемам щафетата Гале и всичките й отговорности, да знаеш че раздела е в добри ръце...Darlin` написа:Тъй тъй ... нали знаеш, че ми беше поверено на мен предиFantomasss написа:P.P.S. Гале ще се грижа като за мое дете да знаеш...Предавам щафетата ...
"Разумен и справедлив", това е разковничето, ако и политиците спазваха само тези две думички, държавата щеше да е на друго ниво. Аз ще се опитам да ги спазвам, дано Бог е с мен и ми помага...ogi написа:Огънят свети, огънят пари.
Бъди разумен и справедлив.
Поздрави!