Знаете ли за този форум?
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Знаете ли за този форум?
Вижте какво пише тук. Случайно попаднах на този форум. Как ще коментирате? Дали да ги поканим да ползват нашия форум, гледам ,че са малко потребители.
http://daewoo-bg.com/SMF/index.php?topic=39.0
http://daewoo-bg.com/SMF/index.php?topic=39.0
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Re: Знаете ли за този форум?
Пълна скръб! Мисля, че е на БГ Мотор, но не си спомням, не се поддържа. Виж му само част от темите:
От време на време го отварям за идеята. На светлинни години си е от нашия.- Fantomasss
- Глобален модератор
Така е, назад са много и ми дожаля за тях, но и не знаех че ги има. А прочете ли мнението за Ланос, което е изложил потребителя? Аз си мисля че той е попаднал на кофти кола и от нея съди за модела като цяло.
За този форум знам много добре!
Той възникна малко след нашият. Тогава още само аз се занимавах с нашият форум и се занимавах сам с всичко, доколкото мога и знам. По едно време не можех сам да модерирам и да чета, гледам какво става, да мисля оптимизации по разделите и да оправям всичко, особено при положение, че пътувам често и за дълго. Имаше около 200-300 регистрирани тук, от които активните бяха 10-на, когато изникна и конкуренцията - историята е следната:
Понеже БГ Мотор бяха закъсали много и искаха да си възкресят малко сайта, назначиха едно момче да им оправи нещата. Аз тогава още търсех спонсори за форума, виждайки бъдещото му прогресивно развитие и писах на директора на БГ Мотор писмо с предложение. Съответно никакъв отговор от тях (сигурно не знаят и какво е електронна поща), а за сметка на това малко по-късно щях да се съдя с въпросната институция, заради некадърна работа и отношение и писах жалби на въпросният директор, както и на подходящи други места, всъщност това предопредели завинаги бъдещото (сегашно положение на нещата), накрая след кофликта шефът на БГ Мотор лично ми прие колата, само и само да се разминат нещата... Това е друга история. После се бях свързал с момчето, което почна да им оправя сайта и направи форум и му предложих да се слеят, за да не става това днес и го предупредих, че няма шанс за развитие пред нашият, но той каза че не зависи от него нищо и това му е работата само и аз се отказах завинаги да се занимавам с тях по какъвто и да е било въпрос... Оставих ги да се тътрят и гледам днес колко са различни нещата... Първо Веско ми стана приятен и го направих моята дясна ръка, после с Васи се свързах и той направи чудесата, да има сайт и да сме модерни, после Галя и т.н. всички останали хубави хора, с които се запознах и ми помогнаха и поддържат всичко сега.
Той възникна малко след нашият. Тогава още само аз се занимавах с нашият форум и се занимавах сам с всичко, доколкото мога и знам. По едно време не можех сам да модерирам и да чета, гледам какво става, да мисля оптимизации по разделите и да оправям всичко, особено при положение, че пътувам често и за дълго. Имаше около 200-300 регистрирани тук, от които активните бяха 10-на, когато изникна и конкуренцията - историята е следната:
Понеже БГ Мотор бяха закъсали много и искаха да си възкресят малко сайта, назначиха едно момче да им оправи нещата. Аз тогава още търсех спонсори за форума, виждайки бъдещото му прогресивно развитие и писах на директора на БГ Мотор писмо с предложение. Съответно никакъв отговор от тях (сигурно не знаят и какво е електронна поща), а за сметка на това малко по-късно щях да се съдя с въпросната институция, заради некадърна работа и отношение и писах жалби на въпросният директор, както и на подходящи други места, всъщност това предопредели завинаги бъдещото (сегашно положение на нещата), накрая след кофликта шефът на БГ Мотор лично ми прие колата, само и само да се разминат нещата... Това е друга история. После се бях свързал с момчето, което почна да им оправя сайта и направи форум и му предложих да се слеят, за да не става това днес и го предупредих, че няма шанс за развитие пред нашият, но той каза че не зависи от него нищо и това му е работата само и аз се отказах завинаги да се занимавам с тях по какъвто и да е било въпрос... Оставих ги да се тътрят и гледам днес колко са различни нещата... Първо Веско ми стана приятен и го направих моята дясна ръка, после с Васи се свързах и той направи чудесата, да има сайт и да сме модерни, после Галя и т.н. всички останали хубави хора, с които се запознах и ми помогнаха и поддържат всичко сега.
- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
Страхотна реч!! Браво!!!
По темата - не смятам, че трябва големите да се молят на малките ...![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)

По темата - не смятам, че трябва големите да се молят на малките ...
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4
- vassy
- АДМИНИСТРАТОР
- Регистриран: 23 дек 2007 13:03
- МПС: Daewoo Lanos 1.5 SE
- От: Пловдив
- Име: Vassy
- Контакти:
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Моята си е активна, макар, че отдавна не бях влизал и дори бях забравил, че съществува този не съвсем успешен форум.
За сметка на това чат-пат си влизам във форума на Деу в Дир БГ. Там модератора imitev май дърпа нещата напред, но покрай нашия форум и този позападна.
За сметка на това чат-пат си влизам във форума на Деу в Дир БГ. Там модератора imitev май дърпа нещата напред, но покрай нашия форум и този позападна.
- Fantomasss
- Глобален модератор
С две думи нещата са ясни. Оги добре обясни положението и мисля че така е по-добре. Сега поне съм наясно и информиран за ситуацията.
- Vesko1
- Глобален модератор
- Регистриран: 28 авг 2007 22:42
- МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
- От: Кърджали
- Контакти:
Всичко си беше точно така ,както го описа по-горе админа Оги...а за този форум ще кажа че все още не са ми изтрили регистрацията ,но са ми изтрити доста от личните съобщения,защото в този форум аз играх гадно-дръпнах им много потребители към нашия със следните лични съобщения.
[quote author=Vesko 1 link=action=profile;u=12 date=1229673428]
Колега имам честта да те поканя във нашия нов форум и сайт.Там ще намериш много информация относно твоя ланос .
Адреса е
http://daewoo-chevrolet.com/forum/index.php
Поздрави.
[/quote]...даже админа ми направи няколко забележки със думите "Не смяташ ли че не трябва тук да си правиш рекламата."....как не ме е изтрил още не знам.
Това е .Амин!
[quote author=Vesko 1 link=action=profile;u=12 date=1229673428]
Колега имам честта да те поканя във нашия нов форум и сайт.Там ще намериш много информация относно твоя ланос .
Адреса е
http://daewoo-chevrolet.com/forum/index.php
Поздрави.
[/quote]...даже админа ми направи няколко забележки със думите "Не смяташ ли че не трябва тук да си правиш рекламата."....как не ме е изтрил още не знам.
Това е .Амин!