За колегите от Пловдив-не ходете в този сервиз

Изображение
Тук отиват мненията и темите, които не отговарят на правилата.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 28 авг 2007 22:42
МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
От: Кърджали
Контакти:

За колегите от Пловдив-не ходете в този сервиз

#1 Непрочетено мнение от Vesko1 » 18 фев 2009 19:54

Колеги,има един сервиз във Пловдив-ул.Беласица до Военна болница- гр. Пловдив ,специализиран за газ-инжекциони ,но там се оправят(некачествено) и автоматични скоростни кутии.Не ходете в него-ще ви излъжат!Ето какво пише един препатил юзър от рено-форума!
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=58047.0
.....прочетете темата ,а коментарите оставям на вас.
Много ме е яд когато някой който не разбира от автоматични скоростни кутии ...вземе да ги ремонтира-резултата е плачевен ,ама нали всички в българия се имат за майстори по всичко.

Потребителски аватар
Fantomasss
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 окт 2008 15:27
МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
От: Сф братче център на просветата
Име: Грозданов

Re: За колегите от Пловдив-не ходете в сервиза на Слави Шишков

#2 Непрочетено мнение от Fantomasss » 18 фев 2009 20:25

Ами аз изчетох цялата тема и не съм много убеден че сервиза е кофти, има нещо гнило в този Младен... :devil: (mp)
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Контакти:

#3 Непрочетено мнение от Vesko1 » 18 фев 2009 20:40

Fantomasss написа:Ами аз изчетох цялата тема и не съм много убеден че сервиза е кофти, има нещо гнило в този Младен... :devil: (mp)
Не знам ,ама и от газовите май толкова разбира...прочети пследните 2 мниния на rahwin
http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=6240 ... d2b2303be6

...нека видим как ще се развие темата....ако не съм бил прав ще я изтрия,пуснал съм я само за да предпазя евентуални бъдещи потърпевши от Пловдив!

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Контакти:

#4 Непрочетено мнение от Vesko1 » 18 фев 2009 21:13

Имаме нов отговор от потърпевшия Младен...цитирам
"mladen1984"
Така така,г-н Шишков отново твърди нелепи неща.Смея да твърдя ,че лъже най-нагло.Не съм се молил на никой.Попитах го може ли да оправи автовматика и ако да да даде цена.При което той прие(не е взел парите насила).Нека обясни защо държа колата 4 месеца, защо се кри от мен като лалугер, защо когато закъсах с колата ,пърния път и му се обадих поне 30 пъти не вдигна телефона??.Защо не дойде да ме издърпа а ме остави на пътя??Ако бях на магистралата, какво да правя???И така нека отговори.За въпросната част която не съм платил - Вие как бихте постъпили?Вземате си колата ,ПЛАЩАТЕ изминава те 15км. и тя спира.Повредата се отстранява и въпросния г-н иска пари за часта,пречинила аварията! Как да му платя.....?Въпросната част е една втулка.Която не е била сменена от него при ремонта.Защо не я смени тогава???При положение че цената за ремонта стана огромна.Той спомена че не съм отишал на междинен преглед след ремонта.Да ,НО забравя да спомене че говорихме да навъртя километри и тогава да отида при него.Аз вече споменах че при последното ходене бях най -нагло отпратен.
Да спомена че Слави не ми дава телефона на човека с когото заедно правиха ремонта- Филип.Въпросния чомек е изключително коректен и смятам че можеше да ми даде някаква консултация и съвет.По коментара за това как карам колата бих казал че това е смешно.Да карам нормално и карам бързо.Ще кажа следното Слави познаваш ме ,както и аз теб,признай че не съм човек който ще се качи на колата и ще дава газ до дъно,ще натиска спирачката и газта едновременно и прочее ще "циди" колата.Видял си как подържам колата (1989 набор).Не съм простак, нито хашлак...Парите с които платих не съм ги извадил от малкия си джоб.Работил съм с пот на челото и съм се лишавал от много неща.......Но сигурно това не те интересува.Когато се запознахме останах с впечетление ,че си супер точен човек,майстор ,коректен и прочее.....,а малко хора имат тези добродетели.Съжелявам за това.
Може да си цар в поставянето на газови инжекциони и в др. направления,не знам ,но при мен крайния резултат не бе приятен.Надявах се да се разберем като цивилизовани хора,но ти не желаеш.......Извинявай ,ако съм те обидил, но ме разбери..........
И мола въпросните хора които ме оплюват и не ми вярват нека да изслушат и двете страни и да не ме съдят прибързано.
Поздрави !
С уважение: Младен
....не знам кой е крив и кой прав ,но такива надменни майстори и аз съм срещал през живота си ,и съм се чувствал точно като този Младен.Ей....няма да се научим ние в БГ да се уважаваме...да бъдем ХОРА най вече!

Потребителски аватар
авео
Модератор
Модератор
Регистриран: 05 авг 2007 18:53
МПС: Шевролет Авео 1.4 16V
От: Пловдив

#5 Непрочетено мнение от авео » 19 фев 2009 00:09

Навремето там рециклираха щанги,биалети и правеха тампони. Явно се развиват,щом са минали и на автоматици и ГИ :lol:
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Контакти:

Re: За колегите от Пловдив-не ходете в този сервиз

#6 Непрочетено мнение от Vesko1 » 21 фев 2009 08:22

Явно този Младен наистина лъже ,щото досега не е показъл никакъв документ с който да удостовери ,че това което пише е вярно,а минаха няколко дни,при прочета на темата става ясно че не си е платил части и затова е бил изгонен от сервиза.И за да не петним името на сервиза повече,изтривам темата.

Заключена

Върни се в “Премахнати теми”