http://www.duma.bg/2006/0206/100206/sviat/sv-3.html
Май-това са бъдещите алтернативни горива Хелий-3 и Водород.
Но сигурно ще отнеме и известно време докато направят малки двигатели, за да могат да бъдат използвани и в автомобилите.
Те дотогава може да измислят и летящите чинии и колите ще бъдат само с антикварна стойност. (gn)
Открито ли е според вас алтернативно гориво на бензина?
Re: Открито ли е според вас алтернативно гориво на бензина?
Lanos 1.4 SE SOHC

Едно време /като бях малък/ гледах по Всяка недела по Първа програма /тогава/,как един българин запли в студиото тенжера с вода,след като сложи в нея някаква смес.
Мисля следващата седмица /пак във Всяка неделя/показаха как тоя хубавец си караше Ладата от София до Варна с вода.Наляха вода от чешмата онзи сложи някви капки в резервоара запали и си кара.Вече не се сещам дали пак същия човек със сина си или беше друг,демонстрираха бензинов двигател с КПД от 75%,което е невероятно постижение.Човека обясни,че ползва по някакъв начин изходящите газове.
Беше карал двигателя за тестове по лаборатории и институти и резултатите се потвърдили,но така и никой не му обърна внимание/явно защото не искал да впише няколко професора в разработката си/
. Още си спомням думите му "майката му е разреждане не сгъстяване" като имаше впредвид реактивните двигатели,които колкото знам имат КПД 35%.
Мисля следващата седмица /пак във Всяка неделя/показаха как тоя хубавец си караше Ладата от София до Варна с вода.Наляха вода от чешмата онзи сложи някви капки в резервоара запали и си кара.Вече не се сещам дали пак същия човек със сина си или беше друг,демонстрираха бензинов двигател с КПД от 75%,което е невероятно постижение.Човека обясни,че ползва по някакъв начин изходящите газове.
Беше карал двигателя за тестове по лаборатории и институти и резултатите се потвърдили,но така и никой не му обърна внимание/явно защото не искал да впише няколко професора в разработката си/

Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно!!!
- Vesko1
- Глобален модератор
- Регистриран: 28 авг 2007 22:42
- МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
- От: Кърджали
- Контакти:
Аааа тоя го помня....те арабите го утрепаха ,че с тая разработка щеше да им прецака далаверата с петрола....vesod написа:Едно време /като бях малък/ гледах по Всяка недела по Първа програма /тогава/,как един българин запли в студиото тенжера с вода,след като сложи в нея някаква смес.
Мисля следващата седмица /пак във Всяка неделя/показаха как тоя хубавец си караше Ладата от София до Варна с вода.Наляха вода от чешмата онзи сложи някви капки в резервоара запали и си кара...........и никой не му обърна внимание/явно защото не искал да впише няколко професора в разработката си/.

Или в момента е настанил семейството си в САЩ и работи в силициевата долина?Vesko1 написа:Аааа тоя го помня....те арабите го утрепаха ,че с тая разработка щеше да им прецака далаверата с петрола....vesod написа:Едно време /като бях малък/ гледах по Всяка недела по Първа програма /тогава/,как един българин запли в студиото тенжера с вода,след като сложи в нея някаква смес.
Мисля следващата седмица /пак във Всяка неделя/показаха как тоя хубавец си караше Ладата от София до Варна с вода.Наляха вода от чешмата онзи сложи някви капки в резервоара запали и си кара...........и никой не му обърна внимание/явно защото не искал да впише няколко професора в разработката си/.

Май беше "силиконовата долина"
)

" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
И двете значат едно и също мястоавео написа:Май беше "силиконовата долина")