Клипчета
- mi6ko_pi
- Напреднал
- Регистриран: 01 авг 2008 23:35
- МПС: Mercedes 230 CE
- От: Стара Загора
- Име: Най-голямия !!!
- Контакти:
Re: Смешни и интересни клипчета

Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Re: Шеги, смешки, закачки, клипчета /намусените да не влизат!/
E, ъкъла не е право пропорционален на мощността на двигателя и цената на колата...
http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24
http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24
Последна промяна от Izparitel на 18 яну 2009 22:50, променено общо 1 път.
- Izparitel
- Глобален модератор
Внимавайте, че тези и такива като тях се движат по пътщата и си мислят, че морето е до колене!
/Добре, че не всички мотоциклетисти са такива./
http://www.vbox7.com/play:e1ea5083
/Добре, че не всички мотоциклетисти са такива./
http://www.vbox7.com/play:e1ea5083
Направо невероятен късмет!!! Това е малко вероятно да се случи, май... винаги като се кача на самолет и всичко ми изглежда много сигурно. Как е възможно от птица да блокира турбореактивен двигател така? На презатлантическите самолети (Б-747, 767, А-340), спокойно можеш да паркираш бус в двигателя! Като си помисля, че само миналата година съм сменил около 25 самолета в отделни полети...и само след 2 дни ми е следващият. Иначе винаги задължителните инструкции преди полета за приводняване са с подобно оптимистично послание като завършека трябва да е като горният. Това е бил А320, или 319, винаги съм смятал че AirBus правят много по-сигурни самолети от Boeing. Пилотът определено е умел и хладнокръвен. Аз вече различавам "шофьорите" по контакта с пистата - там си им личи най-много.
- dsuzunov
- VIP потребител
- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Възможно е.Как е възможно от птица да блокира турбореактивен двигател така?
Разстоянието м/у лопатките на компресора и корпуса на турбината е 1/10 мм.
Птица с тегло около 0.5 кг. навлизайки в зоната на въздухозаборника на двигателя получава огромно ускорение от всмукването.Което,пък води до увеличаване силата на удара .
Достатъчно е една от лопатките да се деформира с 1-2 мм. и се предизвиква верижна реакция от последващи деформации.
Не случайно,по големите летища има специално обучени хищни птици,които разгонват ятата от други хвъркати.
Доколкото ми е известно въобще е недопустимо да има птици в околността на летище. Единствено съм виждал да си хвъркат по летищата из Южна Америка, ама те там и без това си държат рекорда на самолетни катастрофи.
- Izparitel
- Глобален модератор
Днес е ред на т.нар. "силови структури"!
Тук ми хареса милитари версията на Трабанта.
Да видим какви ги върщи армията!
А тук разузнаването е документирало нова секретна техника на въоръжение в Полицията доставена от някоя секретна лаборатория. Вече никой престъпник не може да им се изплъзне, дори и с Ферари. Очаква се скоро техниката да започне да се използва масово, след като на покрива се монтират синя лампа и радар.
Поради използването на СРС (специални разузнавателни средства) качеството не е добро, но важното е, че поради обществената му значимост материала е разсекретн.
Тук ми хареса милитари версията на Трабанта.
Да видим какви ги върщи армията!
А тук разузнаването е документирало нова секретна техника на въоръжение в Полицията доставена от някоя секретна лаборатория. Вече никой престъпник не може да им се изплъзне, дори и с Ферари. Очаква се скоро техниката да започне да се използва масово, след като на покрива се монтират синя лампа и радар.
Поради използването на СРС (специални разузнавателни средства) качеството не е добро, но важното е, че поради обществената му значимост материала е разсекретн.
- Izparitel
- Глобален модератор
Лада Нива срещи Хамър!
Интересно, ако човек може да си ги позволи, коя ли от двете би избрал?
Izparitel написа:Лада Нива срещи Хамър!
Офтопик:
- Izparitel
- Глобален модератор
Абсолютно си прав. Учудва ме, че такова сравнение се прави не от руснаци - за тях би било обяснимо.sasho написа:Лада Нива срещи Хамър!
Те сравняват 2 абсолютно различни неща..Хамъра не е направен за офф-роуд,нито да харчи малко,нито да е лесно маневрен..То така по тая логика ако се сравнява Фиат Чинкоеченто с Мерцедес S класа,Фиатчето ше бие
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Ето как се прави...
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
- Izparitel
- Глобален модератор
Тука е егати купона!