Eee Оги ,ти обиколи света бе приятелю-блазя ти ,тва е да си мениджър в ЕС!

Нема се оплакваш!Ще кихаш малко и тва е
Веско, много съжалявам за инцидента с колата ти! Къде гледа за цената на фара и какво имаш предвид под "автоматичен" - с моторче за рефлектора ли?
Моите фарове са автоматични ,с 4 позиции на вдигане и спускане на крушките на късите светлини-нагоре надолу,в зависимост от това колко е натоварена колата(не знам твоите какви са)!
Сутринта като ми се случи случката половината фар беше заледен ...и ми се е сторило че е счупен ...и затова звънях за цени,но слава Богу в 10 часа като слезнах при колата на спокойствие да огледам щетите видях ,че си е здрав фара,само с драскотина се отървах.Питах първо в "ДАНЕКСО",там ми казаха цена за обикновен(без моторче) 200лв ,за автоматичен ,но с лупи(не като моя с мигача отгоре)-261лвбез куриерското.След това се обадих на БГ-мотор и те ми казаха ,че същия като моя с моторче е 300лв +5.40 за Еконт(куриера)!
Та тва са цените!Приятелю!

Важното е че ги има все пак,но не така стои въпроса със едно просто нещо-гарнитурата на капака на клапаните.Оги съветвам те ,да си вземеш една гарнитура ,да си имаш ,щото са много кът ...имат ги само в БГ-моторс ...и то с отделни "полумесеци",вече така ги правят.Моята (понеже като правих сериозния ремонт) не я смених...и отново ми протече отстрани...и цяла седмица звъня по всички дилъри ,само във Бгмотор я имат,да знаеш-19,20лв и е цената + 2 полумесеца по 1,5лв