ivan80bg написа:Колеги не хубаво да говорите за мерцедесите без да сте карали такава кола,баща ми преди години имаше Мерцедес 190-2.3 мотор и на газ даваше извънградско 9.0 газ а градско 11 лтр,доста по малко от моята нубира а и вървеше като луд,после имаше и 124 купе 2.0 бензин и той на газ гореше горе долу като нубирата ми а е къде по голям клас автомобил!Така че газифицирането и въпрос на личен избор-аз примерно никога не съм карал моя кола без газова уредба(с изключение на дизелите де) и смятам че е излишно да даваш пари за бензин като имаш алтернатива!Нали затова навремето са измислили и инжекциите на бензиновите мотори с цел по-голяма мощност и икономия на гориво!
Колега никой нищо не е казал за старите Мерцедеси!Абсолютно нормално при тях е газифицирането!Ние обсъждаме това,че сме виждали газови на далеч по-нови и скъпи Мерц-ове.Извинявай ама не върви да караш S-класа 98-ма и да и тапосаш една газова...
А и наистина не мога да го приема тоя разход,които казваш,излизайки от факта,че Голф-а ми 1.3 харчи толкова,че и повече