ама пове4ето пъти на цените които са реални

За тез не знам,но Матиз е "жаба",а Мусо е "носорог"alf2006 написа:ogi написа:(Nubira /Ю.Корейски/ - "да пътуваш около света")Много интересно!!!
А знаеш ли дали Lanos, Kalos и Aveo имат някакво значение като думи в корейския?
Далеч си от истинатаpaci написа:на англй. до колкото знам се привежда /съседен,най-близък/
Fantomasss написа:Газта падна а аз карам на бензин и то 100-октанов...![]()
![]()
Защо бре нали беше газифициран ЛаносаFantomasss написа:Газта падна а аз карам на бензин и то 100-октанов...![]()
![]()
Еми те хората са казали,сложиш ли веднъж газ на колата-вече не е същата...Fantomasss написа:На газ трупа грешка 93 и забива муцуната(не върви грам) а след махане на минуса(нулиране) и каране само на бензин няма никакви ядове. Сега съм много зает и нямам време да отида до газаджиите да видим какво е. Предполагам че е от емулатора, не знам. Като ми остане време ще отида...за сега ще карам на бензин-нямам никакви ядове, докато не "цъкна" на газ...
Един приятел (може би най-добрия карбураторджия във Варна) имаше лаф : Сложиш ли на колата гАз, става на гЪз.sa6i4 написа:...Еми те хората са казали,сложиш ли веднъж газ на колата-вече не е същата...