Благодаря за думите ви

И сега по темата:
Хей, пловдивчани!!!! Я се засрамете, бе! Не сме само 11 човека тука. Що не сте си отбелязали???

Това беше на майтап. Града - едва ли е толкова лична инфорация, в София има поне 2 000 000 души, за Пловдив не знам колко са, но също не са малко.Darlin` написа:Един район по никакъв начин не е притеснителен сам по себе си, при условие, че има куп други неща, които много повече издават лична информация (града в профила, името вместо ник, номер на колата на някоя снимка и т.н.) Така че не го обръщайте, че едно гласуване тук с чистата цел да се разбере съотношението на местоположението на форумниците е нещо супер лично!!!
Не ставайте смешни!
Защо толкова ви притеснява показването на част от личните данни?Izparitel написа:Може би от съображения за сигурност /във връзка с личните данни/ ?
Хич не ми пука,че някой си ще има достъп до личните ми данни,имотно състояние или сметка в банката.Нито има какво да ми вземат,нито ще е възможно да вземат това,което притежавам.Izparitel написа:Времена, нрави...
Утре току-виж си се събудил и се оказало например, че жилището ти е продадено. Не знам дали не е минало незабелязано, но на Запад имаше няколко скандала със загуби и кражби на лични данни и последвали продажби. За тези данни се плаща.
Например в момента придобива популярност тегленето на пари директно от банката. Пристига клиента, представя лична карта, камерите го снимат, тегли си парите и заминава, а след седмица се появява гневен гражданин и заявява, че му изтеглили парите от сметката. И той представя лична карта със същото име и ЕГН, само дето физиономията му е доста различна от тази на видеозаписа.
Може да звъннат у Вас и на база на получената информация да импровизират успешно представяйки се за Ваш познат или далечен роднина.
Варианти много, но това си е принцип в Интернет, който поне според мен е добре да се спазва профилактично. Сигурно има и обратни мнения, но Интернет си е джунгла из която бродят различни животни, включително и хищници.
В.Търново и Габрово изобщо ги няма?vassy написа:Това са данни за юни 2009 от Gemius по градове. Анкетата се припокрива до голяма степен с реалните данни!