Ето и каква е причината, за останалите:
Снимка от предишния ден, при едно хубаво и приятно пътуване из монтанско:
Снимка от другия ден:
Историята е, че при ляв завой за мен, отсреща навлиза ТИР, който поради претоварване, или превишена скорост, ми навлиза в платното и аз с постоянния навик винаги да имам едно наум за възможните отклонения на другите участници в движението, заедно със стотните от секундата, с които разполагах, кривнях вдясно, но малко не ми стигна и полуремаркето (което според мен поднесе на дрифт), успя да ме закачи леко. Не ми се мисли, ако си бях останал в платното и ме беше подбрал от предницата... Моята скорост бе 50км/ч, а в момента на удара бях почти спрял и извън пътя, за камиона не знам с колко се е движил.
За Митака ще постна снимка от мястото, ама то бе и мокър асфалт и не се вижда особено следа.
Язък за хубавата, комфортна и запазена колица, много си я обичах, но от това състояние няма да я правя, интересно, че имаше кандидати за купуване и замина бързо в този вид. Ламарината по смачканото за 3 седмици няма следа от ръжда. Благодарен съм и на дебелите греди и здрава конструкция, които въпреки ударa с тежкото ремарке не поддадоха и всички 5-ма сме живи и здрави, без драскотина, дори този до стъклото, както и че тежката колата не загуби траектория, запази управление и не скочихме в дерето. Предполагам, че от каското ще се изгаврят с изплащането на щетата и ми остава утехата, че ще съм назад с пари за ламарини, а не за кокали...