А всъщност,какво целиш с този проект? Тоест,каква е целта на този неон и то точно там?И кога смяташ да го пускаш.Ако е някъде отдоло на колата около броните или отстрани-става,но там вътре...???
Много ми харесва идеята на колегата. Браво! Препоръките ми са само да не излиза от запалката цялата щуротия и то с разклонител, а да си взема захранване някъде скрито. Колкото по-малко кабели се виждат - толкова по-добре. Другото е ако може светещата лента да не отива към предния панел и да се връща назад, а да прави само една дъга. Знам, че е лесно на приказки, но и аз съм си играл с такива неща и с време и желание всичко става. А такава светеща лента от къде се намира и как се вижда и какво я осветява? Каква е цената?
ПС използването на това извън автомобила за мен е циганията, освен ако не е на Супра примерно.
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT
Ако колата не се движи можеш да я пускаш на воля, ако ти харесва, но определено ще има заслепяващ и изморяващ очите ефект, което ще рефлектира въху безопасността.
Предполагам, че, ако реализираш идеята ще й се кефиш седмица, две или месец, след, което, ако караш често нощем ще я изключиш.