Това е актуално.dsuzunov написа:Има:
Когато пръскам да мия предното стъкло с чистачките,част от водата капе вътре в купето (при отворен прозорец).
Kaто идваш от Люлин към центъра, преди ул. Опълченска има пешеходен светофар. Магазина е 10 метра преди негоstiix написа:Фирма "KJ Auto", бул. "Сливница" 108, тел. 831 00 98ogi написа:Абе и аз май се позарибих... Ама не знам тук в Сф къде има.
Мен пръскалките ме къпят редовно като съм отворил шибидахаdsuzunov написа:Има:
Когато пръскам да мия предното стъкло с чистачките,част от водата капе вътре в купето (при отворен прозорец).
И то капе върху конзолата с бутоните на ел.стъклата.
Да не говорим,че при дъжд всичката вода е в мен.
При мен на Ланоса влизат в самото уплътнение на прозореца и не се лепят никъде, нямат и никакъв шанс да паднат, единствено се наложи да сваля огледалата и да подложа по една шайбе за да се вдигат стъклата до край.alexander86 написа:Когато си купувах ветробраните, от магазина ме увериха, че с това двойнозалепващото няма начин да паднат, било много здраво и т.н.
Ето, че онзи ден ми се отлепи единия, а и другия е тръгнал. Поставих ги внимателно, както си трябва, но ето че тази двойнозалепваща лента не е толкова издръжлива, колкото смятах. С радост бих приел идеи за това как да си върна ветробраните на място без да не се притеснявам, че може да паднат някъде по пътя.
Моите, също се отлепиха. Залепих ги със секундно лепило от евтиното (0.5 лв.) Нанася се върху залепващия слой на двойнолепящата лента.радост бих приел идеи за това как да си върна ветробраните на място без да не се притеснявам, че може да паднат някъде по пътя.