Кой с какви чистачки?
- alf2006
- Редовен
- Регистриран: 02 май 2008 14:54
- МПС: Daewoo Lanos 1.4
- От: Пазарджик
- Контакти:
Моля Ви, какви 30 лева???
Моля Ви, какви 30 лева???
Че това са просто чистачки. През лятото се напукват винаги перата. Купих си китайски за 5 лева 2 броя. По евтини са от перата! Тествах ги през 2-те дъждовни седмици. Отлично се плъзгат и бършат супер!!!
Просто трябва да се прецени добре размера. Размера е много важен!
(Колежките ще ме подкрепят)
Виж, за зимата е друго. За зимата си трябва да са по-устойчиви - не като китайските. За зимата ще постъпя като red_zac - пера ще си взема, знам къде има хубави. Ако до тогава намеря из къщи къде съм запилял едни Valeo, ще ги въоръжа с перата и те ще бутат снега.
А за лятото - кореец с китайски чистачки!
Че това са просто чистачки. През лятото се напукват винаги перата. Купих си китайски за 5 лева 2 броя. По евтини са от перата! Тествах ги през 2-те дъждовни седмици. Отлично се плъзгат и бършат супер!!!
Просто трябва да се прецени добре размера. Размера е много важен!
(Колежките ще ме подкрепят)
Виж, за зимата е друго. За зимата си трябва да са по-устойчиви - не като китайските. За зимата ще постъпя като red_zac - пера ще си взема, знам къде има хубави. Ако до тогава намеря из къщи къде съм запилял едни Valeo, ще ги въоръжа с перата и те ще бутат снега.
А за лятото - кореец с китайски чистачки!
Винаги има някой, който знае повече от теб ... Проблемът идва, когато разбереш, че това е идиот!
- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
Re: Чистачките
Да ви кажа пък .. вчера имах възможността хубаво да ги изпробвам чистачките и работят ПЕРФЕКТНО - стъклото ми остава сухо и чисто, не размазват! Добър "улов"! Смятам и задната да си я сменя с такава Бош.
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4
Някой да има впечатления от безшарнирните чистачки? Напускали са ги навсякъде от 5 до 10лв/бр.http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,436/
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
Много са яки и чистят учудващо добре като се има впредвид че ги купих от METRO-Пловдив по 5.40лв/бр
Те хубаво чистят,ама дали скърцат,че такива шумове не ги понасям. В Метро и аз ги видях ,но сложени до Valeo,бих предпочел второто. В Шел има на "Guard" и са същата цена.Уж гръцки.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
- arnold38
- Минаващ
- Регистриран: 23 мар 2009 12:14
- МПС: Daewoo Lanos
- От: Русе
- Име: Arnold
- Контакти:
не скърцат, аз си вземах от метро, хубаво чистят ама не знам зимата как ще са като позамръзнат да не слизам да ги събирам от капака само
Official Chevy & Opel @ Ruse
Абе хора, как така пишете за чистачки, като сте си ги купили малко преди това?! Нали идеята на форума е да се пишат мнения с опит! И аз си купих чистачки на Bosch и ги ползвам вече 1 година, но всъщност чистеха 1 седмица и останалите 52 ги кълнах и ги сменях уж на следващата бензиностанция... Хайде стига спам и моля някой модератор да премести темата на по-подходящо място.
Re: Кой с какви чистачки?
От началото на декември до сега карам с чистачки от 4.50лв от Кауфланд.Който не ми вярва,че са перфектни може да дойде да му покажа
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Офтопик:
- desperado
- Напреднал
- Регистриран: 19 юни 2008 00:18
- МПС: Lanos 1.4 SEPlus 99г
- От: София
ще ви снимам опаковката и аз съм с Кауфланд-ски
чистачки и вършат чудесна работа
Перфектни са!По спомени опаковката беше няква жълта(може и да бъркам),но марката...Абсурд да си спомня,надали е било нещо запомнящо сеdesperado написа:ще ви снимам опаковката и аз съм с Кауфланд-ски