От утре съм в Обзор за целия сезон- до септември, като от време на време мога да прескачам до Варна. Ако някой идва насам, да не се притеснява...да пише да се срещнем.

ами от научните станции бяха изхвърляли някви химикали в морето и псетата порозовели ...miroki написа:Що розови пък?
Там сега построиха 5-6 хотела, но не знам дали работят вече.
Така, че ще има място и за по "онклузив-ни" посетители предполагам, но за късмет са далеко от там където ходя (на горското - почти до панорама), та няма да ми досаждат.
Даже загледах един багажник за колата в Карфур ама много грозен ми се видя. Щом 2 пъти и така си ходя с Ланоса и сега не вярвам да имам проблем
...
Стинг, като заидваш към Варна обади се.
ами аз стигнах до извода че чистотата на водата зависи изцяло от това кога ходиш....миналото лято ходих на обзор в началото на сезона и после в китен в края на сезона ....уникално ,спокойствие и кристална вода на двете местаmiroki написа:Ти ме разби.
Аз по други съображения в района на моста не ходя, но и станцията е близо до него (всъщност и на самият мост/естакада)
От на Шкорпиловци по-чиста вода не бях виждал.
Възможно е да има неща, които не се виждат
аз в Варна ми харесва да ходя зимата на плаж...miroki написа:Супер си уцелил значи.
Иначе и аз ходя на Обзор често, от Варна съм все пак. Във Варна на Плаж не ходя.
Във Варна се ходи извън залива, курортите или Фичоза , Паша дере и ли по-нататък. Проблема е да не е близо до Камчия пък, че като вали и излиза от реката черна вода и морето на 2км е черно (мътно) като реката. От високо се разграничава направо като от линия.
Ето една снимка, но от ниското.
През тази години всички от Кмачия бяха на Шкорпиловци по обясними причини.
Но, пак имаше място. Там поне това има. Човек от човек на 10 метра.
чак ми се доходи на мореThe Stig написа:Чак ожаднях.![]()
Тук, в Обзор, сезонът е в разгара си. През деня плажовете са пълни, вечер по улиците е навалица. Водата е около 26-28 градуса, даже ми идва топла. Иначе през деня е жега(около 35 градуса), но който обича нощните разходки да си вземе зимната шуба...