Като гледам пътя е мокър.
Хората са с дебели дрехи, което значи че температурите са ниски (незнам колко, но по-малко от 10 градуса), можеби това ще е разтопен сняг или вода която в момента замръзва. Щом градския транспорт поднесе.
Завоя ми изглежда остър.
Всички тези комбинации в едно правят точно такова опасно кръстовище или участък от пътя.
Beast написа:Като гледам пътя е мокър.
Хората са с дебели дрехи, което значи че температурите са ниски (незнам колко, но по-малко от 10 градуса), можеби това ще е разтопен сняг или вода която в момента замръзва. Щом градския транспорт поднесе.
Завоя ми изглежда остър.
Всички тези комбинации в едно правят точно такова опасно кръстовище или участък от пътя.
ogi написа:Това е някъде в Сърбия - има много Юго-та от всички модели.
И аз залагам на това. Ей за такива места трябва да се слага новия знак с черната точка.
Софиянци знаят какъв купон е върху прословутите жълти павета когато е мокро, заснежено или заледено - едва ли ще е доста по-различно, ако се направи завой на малко по-висока скорост.
Хубавец - "специалист", к'во му дреме със старата му щайга, нали е призната за един от най-безопастните автомобили за времето си. Добре, че тоя не шофира в София!
Това може да е във Франция. Рядко ще видиш там кола, на която не са и огънати броните. Точно така си паркират и излизат и не им пука, просто така са свикнали и за тях това е нормално.
Beast написа:Това може да е във Франция. Рядко ще видиш там кола, на която не са и огънати броните. Точно така си паркират и излизат и не им пука, просто така са свикнали и за тях това е нормално.
Във Франция може, но тук ако се появят собствениците може да отнесе доста кютек. Ако са по-миролюбиви на другия ден току-виж му се наложи да помпа гуми или да разбере, че някой е теглил един тъждив пирон през цялата кола.
Darlin` написа:В България, за да не ти вдигат колата, се паркира на 1-2 см от бордюра или направо стържеш гумата по него.
Лично съм виждал в Истанбул как това не важи. Описал съм метода, който наблюдавах, в темата за автомобилизмът по света. Не знам дали тук биха имали толкова търпение, но си е доста преодолимо, както и паркирането без ръчна и на свободна скорост - въобще не пречи на скобите на колелата.
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT