Уеб сайт за автомобилни части

Забавни снимки, интересни разкази, вицове, трикове и всичко свързано с доброто настроение.
Съобщение
Автор
TheFoxy
Минаващ
Минаващ
Мнения: 10
Регистриран: 04 сеп 2017 01:51
МПС: Daewoo
От: София
Име: TheFox

Уеб сайт за автомобилни части

#1 Непрочетено мнение от TheFoxy » 16 авг 2018 15:54

Здравейте! С мои роднини имаме идея да правим сайт за снимки и да вложим в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Намерили сме и екип, който ще ни помага за някои неща. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме съветват да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Отново трябва да питам как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.

Отговори

Върни се в “Забава”