Имиджа, който автомобила ви носи

Забавни снимки, интересни разкази, вицове, трикове и всичко свързано с доброто настроение.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
limbonic
Минаващ
Минаващ
Регистриран: 12 авг 2008 13:06
МПС: Daewoo Nexia
От: Sofia
Име: M.
Контакти:

Имиджа, който автомобила ви носи

#1 Непрочетено мнение от limbonic » 26 авг 2008 20:38

Здравейте!
Не знам дали това е публикувано преди, но днес един приятел ми го изпрати и много се накефих :rofl:

Имиджа, който автомобила ви носи.

Alfa-Romeo

Чувствителен и романтичен, харесва себе си. Малко ненадежден, също и ексцентричен. Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

Audi

Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

BMW

Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват. Юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Daewoo

Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.

Fiat

Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

Ford

Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Honda

Иска да кара БМВ. Досадници с големи усти. Суфражетка, идеалния подлизник на шефа (било то мъж или жена).

Isuzu

Обичат миризмата на дизел и имат тайна фантазия да бъдат ТИРаджии.

Hyundai /Kia

Прогресивни, интелигентни и практични. Но заблудени. Човек, който би предложил под-комитет да реши проблем, с който комитета не е могъл да се справи. Винаги твърдят, че корейската кола е по-добра от всеки японски модел.

Jeep

Искат да вярват, че живеят американската мечта и обичат природата. Гледат Days of Our Lives и Adventure Channel.

Land Rover

Дизайнер човек с дизайнерски живот, винаги плаща твърде много за всичко. Дизайнерската кал я получават безплатно с емблемата. Колониални расисти, фантазират за Кралицата... Ако карат Фрилендър, вероятно е разделен подарък от екс-приятеля/ката.

Mazda

Форд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.

Mercedes-Benz

Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

Nissan

Добър, солиден, отговорен, лойален офис работник. Обича да пътува и поддържа, че може да продаде лед на ескимосите. Любим отговор: "Служебна кола е".

Opel

Искат да са Шумахер. Биха предпочели VW, обаче са се хванали на въдицата за Германското машиностроене. Винаги бързат, но не вършат нищо. Изпреварват БМВ-та защото могат. Харчат всичките си пари да ги държат на пътя...

Pajero

Не толкова чувствителен относно етикетите колкото Ланд Ровър еквивалента, но вярват в Париж-Дакар Африкански приключения. Карат през локви за да създадат собствена дизайнерска кал.

Peugeot

Мислят, че Франция е най-хубавата държава в света и отегчава всички с ограничени познания по Френски и истории за Лувъра.

Porsche

Малка пишка.

Renault

Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

Ssangyong

Глупак, иска Паджеро а не може да си го купи. Не знаят, че двигателите ги правят в Индиа, а не в Германия.

Toyota

Въпреки че има хиляди от тях, са трудно забележими в техните коли без имидж. Тойота са добри, надеждни коли, купувани от разнообразни хора без самоличност. Най-безличната кола в света? Бяла Корола.

Volkswagen

Силно надценени за надеждността им коли от дните на Костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо където никой не може да ги види. Обикновено са лойални на марката до раздразнение, защото са си загубили девственоста на задната седалка на Костенурка.

Volvo

Квадратни и безопасни също като колите

Надявам се да съм го пуснал в правилната секция :?:
sentenced to walk among the living

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
От: София
Име: Оги

Re: Имиджа, който автомобила ви носи

#2 Непрочетено мнение от ogi » 26 авг 2008 21:49

Много добро! :rofl:
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 28 авг 2007 22:42
МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
От: Кърджали
Контакти:

#3 Непрочетено мнение от Vesko1 » 26 авг 2008 23:33

Тук особено са улучили поне на 50% манталитета на човека купуващ нашите марки
Daewoo

Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.
...т.е. ,човека който си купува деу не обича да поема рискове.Ами наистина е така със деу -шевролет не може да имаш голям риск...щото рядко се развалят,пък и да се развалят...имат оправяне ...и то тънка лайсна! :clap:

Потребителски аватар
limbonic
Минаващ
Минаващ
Регистриран: 12 авг 2008 13:06
МПС: Daewoo Nexia
От: Sofia
Име: M.
Контакти:

#4 Непрочетено мнение от limbonic » 27 авг 2008 08:22

Не знам.. Лично аз си пасвам на 100% с описанието за Деу.
Иначе най-много ме радва Поршето... Кратко и ясно! :) А да и Исузууту!
sentenced to walk among the living

Потребителски аватар
Beast
Редовен
Редовен
Регистриран: 12 май 2008 13:18
МПС: BMW E36
От: Варна

#5 Непрочетено мнение от Beast » 27 авг 2008 08:39

Аз съм фен на Mitsubishi и много исках да си взема, но след деу-то се надявам да карам такава.
А тука не видях за Mitsubihi, и по добре че няма.
Lanos 1.4 SE SOHC

Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT
От: Пловдив

#6 Непрочетено мнение от Darlin` » 27 авг 2008 09:46

limbonic написа: Daewoo

Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.
Аз пък въобще не съм съгласна с това!!! :fubar:
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Потребителски аватар
авео
Модератор
Модератор
Регистриран: 05 авг 2007 18:53
МПС: Шевролет Авео 1.4 16V

#7 Непрочетено мнение от авео » 30 авг 2008 01:33

Ти да не мислиш,че тези с поршетата,ще се съгласят?
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън

Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT

#8 Непрочетено мнение от Darlin` » 31 авг 2008 18:53

:rofl: :rofl: :rofl: Така е ... 8)
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Отговори