pavlov85 написа:Аз си напатих от кабели на тесла и ми*ет марели с постоянно гърмене и то все кабели по 50-60лв комплекта. Най-накрая взех от кей джи ауто кабели за нубирата/не мога да чета на корейски да ви кажа марката, но бяха 20лв/ и колата заспа. Явно си иска родното
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT
Izrygan_tip написа:Слизам сутринта птред блока и ко да вида изтекли ми водите на колата качвам се в нея и 2 пръста вода(ръжда и антифриз) под педалите.
Чуда се ко да права помагаите
borko написа:Ами то тази кола е за родилното бе колега , щом вече са и изтекли водите
Nedko написа:Проблема се разреши ! Вече карам спокойно и без притеснения !
Отворих делкото,почистих четциците(или там както им се вика) с пиличка напръсках и вече всичко е ок
Благодаря на отзовалите се
Здравейте колеги , чудя се нещото чрез което светва таблото на колата и то става червено как се нарича . Започнаха да не ми се виждат някой цифри и думи . Как може да се оправи това ?
Ха сега де? Предложения? Всъщност имаше предвид информационния екран на таблото.
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT