Днес взех предни калобрани за Ланос-а и тези дни ще ги слагам. (и да попитам, има ли чувствителна разлика с/без тях да пазят праговете от кал/камъчета?

Благодаря за съвета.ogi написа:Не трябва да се разчита само на хард диск за архив... Вече втора седмица възстановявам информация от повреден такъв архивен на един колега - внезапно си е загубил файловата таблица и форматирането. Възстанових му 70% от нещата, другите 30% са лоши клъстери и му заминаха сума снимки и документи...
Аз лично освен на основния хард диск, съм направил копие на най-важните неща на още един външен хард диск, на DVD-та, интернет хост. Аз самия също съм горял няколко пъти с хард-дискове...
Блутута му работи, но още изучавам функциите на радиото. Звука му е меко казано, задоволителен, но е малко по-качествен от НИПОНА. Единственото, което не ми харесва е, че не чете файловете по папки, а кара песните наред. То при мен няма голямо разнообразие - 95% е гръцка музика, 3% са руски цигански романси и останалите 2% са за ЛЮБЕ. А може и да я има тази фунция, а аз да не съм я открил още.BLUETOOTH
Файлове: МP3/ WMA RDS & ID3 tag
Bluetooth handsfree Подвижен микрофон за по-добро качество на разговора
Дистанционно управление
Набиране на GSM номера от дистанционното у-ние
Изписване на GSM номера на дисплея
Мощност: 4 x 40W макс. мощност
Интерфейс: USB Flash Drive & SD card RCA line out
Aux-in
Падащ панел
FM радио – памет 18 станции
FM Радио: честота: 87.5 - 108 МHz
Свързване чрез евро буксa
24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ
Благодаря!Киро написа:Браво,само маркови части![]()
Явно е че си обичаш колата и не жалиш пари за нея!